Güncel
Giriş Tarihi : 29-04-2015 20:30   Güncelleme : 29-04-2015 20:30

Gümüşhane Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, güvenlik birimlerinin son aylarda yaptığı çalışmalarda, ciddi miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi

Gümüşhane Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, güvenlik birimlerinin son aylarda yaptığı çalışmalarda, ciddi miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi.

Yavuz, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen, İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Gümüşhane'deki toplum yapısının geleneklere bağlı olduğunu belirterek, "Şehrimizde oto kontrol mekanizması da son derece iyi çalışıyor. Bu nedenle uyuşturucu tehlikesi, Gümüşhane kamuoyu gündeminde yer almıyor. Bu durum, hiçbir tehlikenin olmadığı anlamına gelmemeli ve rehavete kapılmamalıyız" dedi.

Güvenlik birimlerinin son aylarda yaptığı çalışmalarda, ciddi miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyleyen Yavuz, şöyle devam etti:

"Biz uyuşturucudan halkımızı ve özellikle çocuklarımızı korumak için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz. Uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere sosyal ve kültürel içerikli konularda hanımefendiler daha etkilidir. Hanımefendilerin bu mücadeleye katkı sağlayacağı bir ortamın oluşturulması gerekmektedir."

Yavuz, Gümüşhane halkının etkinliklerden haberdar olabilmesi için yerel radyo ve televizyon kanalı açılması gerektiğini de kaydetti.

Toplantıya, Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Vali Yardımcısı Şenol Turan, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, ilgili kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

adminadmin