Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 17-08-2019 11:35   Güncelleme : 17-08-2019 11:37

Günümüzde savaşlar diplomatlıkla kazanılıyor!

Hükümetimizin aile ve sosyal politikalarında müthiş yanlışlıklar olmasına rağmen Suriye politikasını çok beğeniyor ve destekliyorum. Özellikle diplomatik alanda yapılan işler ve elde edilen başarılar çoktur ve önemlidir.

Günümüzde savaşlar diplomatlıkla kazanılıyor!

Diplomatların tıkandığı noktalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girerek özellikle devlet başkanları ile geliştirdiği ikili ilişkiler sayesinde çok büyük başarılar kazanmamıza sebep olmuştur. Diplomasi masasında elde ettiğimiz kazanımlar sayesinde askerlerimiz tereyağından kıl çeker gibi operasyonlar yaptılar. Ordumuz ve ÖSO güçleri ortaklaşa olarak ve çok az kayıpla icraat yaparak Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı operasyonlarını ve İdlip’te kontrol noktası kurma becerisini gösterdiler.

Konuyu biraz açarsak daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum zira bazı gerzekler özellikle Esed rejimi ile anlaşma yapılmasını isteyerek elde ettiğimiz bütün kazanımları toptan çöpe atmak istiyorlar. Rusya’nın bir kukladan farksız olan Esed’e yaptıkları gözler önünde iken görmemek akla ziyan bir durumdur. Bu zalim ve ahlaksız Esed’le anlaşma yapmak ahmaklıktan başka bir şey değildir.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin