Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-10-2016 08:00   Güncelleme : 23-10-2016 08:00

Hakan Tali, Samsun İçin Varız

Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Op. Dr. Mustafa Seven ile birlikte 9.Samsun Tanıtım Günleri ‘ne katılan Samsun Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali, “Bizlerde birer Samsunlu olduk. Bunun için ilimizin adının dahi geçtiği her yerde var olacağız” dedi

Hakan Tali, Samsun İçin Varız

Samsun Dernekler Federasyonu’nun (SADEF)  tarafından düzenlenen 9.Samsun Tanıtım Günleri İstanbul Maltepe’de devam ediyor. Maltepe miting alanında 24 Ekim'e kadar devam edecek olan etkinliğe Samsun Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali ve Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Op. Dr. Mustafa Seven de katıldı.

SAMSUN’DA YAŞAYAN HERKES İLİNE SAHİP ÇIKMALI

Samsun’da yaşayıp Samsun’un ekmeğini yediklerini belirten Hakan Tali, “Samsun artık bizim memleketimiz oldu. Samsun’un örf, adet, renkleri ve turizmi gibi değişik yöndeki özelliklerinin tanıtıldığı tanıtım günlerinde yer almak ve bu etkinliğe katkı sağlamak beni ve yönetimimi çok mutlu etti etti. Samsun’un adının dahi geçtiği her yerde bu şehrin çocukları olarak biz her zaman olacağız” dedi. Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Op. Dr. Mustafa Seven ise Samsun’da yaşayan herkesin şehrine sahip çıkması gerektiğine dikkat çekerek organizasyondan dolayı SADEF Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.

adminadmin