Güncel
Giriş Tarihi : 03-05-2015 15:46   Güncelleme : 03-05-2015 15:46

Halil Etyemez Ereğli Esnafıyla Buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Konya’nın Ereğli ilçesinde pazar esnafıyla bir araya gelerek destek istedi

Halil Etyemez Ereğli Esnafıyla Buluştu
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Konya’nın Ereğli ilçesinde pazar esnafıyla bir araya gelerek destek istedi.
Ereğli’nin Gülbahçe pazar yerinde esnafla buluşan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, yaklaşan genel seçimler öncesinde vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinledi.
“BAŞBAKANIMIZ, KONYA İÇİN BÜYÜK BİR AVANTAJ”
Pazar yerinde konuşan Halil Etyemez, “Tempomuz yüksek.7 Haziran’a tüm hızımızla hazırlanıyoruz. İnşallah 7 Haziran’da da Konya’da büyük bir başarıyla seçimi tamamlayacağız. Konyamız için Başbakanımız var. Başbakanımız, Konyamız için büyük bir avantaj, büyük bir şans. İnşallah Konyalı da Başbakan’a sahip çıkacak. Konyalı Başbakan’a sahip çıktığı için de Başbakanımız da elbette Konya’ya sahip çıkacak. Zaten Başbakanımız Konya’ya sahip çıkıyor. Metro müjdesiyle ki, tarihinde en büyük yatırımı Konya’ya söz verdi, onu başlatıyor. Antalya-Kayseri arasında hızlı tren projesi yapılacak. Zaten Konya, Karaman, Ereğli ve Mersin hızlı tren çalışmaları da devam ediyor. KOP eylem planı da açıklandı. KOP eylem planı çerçevesinde Konya, Aksaray, Niğde ve Karaman illerimiz bir bölge olarak, Anadolu’nun kalbi olarak hem kültür vadisi hem ekonomik merkez hem de bu coğrafyanın tarım alanındaki projeleriyle, KOP eylem planıyla önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı yapacağız ve bölgemizi kalkındıracağız” dedi.
Milletvekili Adayı Halil Etyemez’e pazar ziyaretlerinde İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Acar, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve partililer eşlik etti.
adminadmin