Siyaset
Giriş Tarihi : 19-02-2014 10:06   Güncelleme : 19-02-2014 10:06

HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bizim elini sıkmadığımız, görüşmediğimiz, iletişim kurmadığımız bir vatandaşımız kalmamıştır. Makam kapımız yok ve hiç olmadı. Bir gün böyle pazar yerinde, bir gün çay ocağında veya işyerinde, sokakta, evde hep vatandaşlarımızla iç içe olduk" dedi.

HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ
Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Uludağ Mahallesi'nde kurulan pazar yerini ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla görüştü. Meclis üyelerinin de katıldığı gezide yoğun ilgi gören Başkan Genç, pazar esnafı ve vatandaşlara müjde vererek, önümüzdeki dönemde müsait olan belli noktalarda kapalı ve modern pazar yerleri yapacaklarını söyledi.

'PROJELERİMİZ HAZIR'

Halkın isteklerinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Genç, "Biz halkımıza hizmet etmek için bu görevdeyiz. Bunun için halkımızın isteklerine, beklentilerine sırt çevirmemiz düşünülemez. İnşallah önümüzdeki dönemde hem pazar esnafımıza hem de vatandaşlarımıza daha rahat ve daha hijyenik alışveriş yapabilecekleri kapalı pazar yerleri yapacağız. Bunun için gerekli çalışmalarımızı yaptık ve projelerimizi hazırladık" dedi.

'MAKAM KAPIMIZ YOK'

Vatandaşlarla her zaman iletişim halinde olduklarına dikkat çeken Genç, "Bizim elini sıkmadığımız, görüşmediğimiz, iletişim kurmadığımız bir vatandaşımız kalmamıştır. Makam kapımız yok ve hiç olmadı. Bir gün böyle pazar yerinde, bir gün çay ocağında veya işyerinde, sokakta, evde hep vatandaşlarımızla iç içe olduk. Dolayısıyla halkımız taleplerini bize her fırsatta iletti. Biz de halkımızla ortak çalışmamız sonucunda, çöpleri varillerle toplanan bir Canik'i bugün modern konutların yükseldiği bir üniversite şehri haline getirdik. Canik'i bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızla birlikte ortak akılla yöneterek, ilçedeki gelişimi sürdüreceğiz" diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Başkan Genç'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden vatandaşlar da, "Kapısı olmayan bir belediye başkanını ilk defa sizinle gördük. Ne zaman yanınıza gelsek bizi geri çevirmediniz. Sadece seçim zamanı değil, her fırsatta yanımızdaydınız. Canik'teki bu eserleri görmeyenlerin ya kör olması ya da art niyetli olması lazım. Yaptığınız bütün bu hizmetlerden dolayı Allah sizden razı olsun" şeklinde konuştu.
adminadmin