Genel
Giriş Tarihi : 24-08-2017 09:21   Güncelleme : 10-10-2017 09:31

Harika Hytera Telsiz Modelleri

hyteratelsiz.gen.tr web sitesi üzerinden lisanslı analog ve dijital el telsizlerine, lisanssız analog ve dijital el telsizlerine, analog ve dijital araç telsizlerine, röle aktarıcılara, tetra telsizlere uygun fiyatla sahip olabilirsiniz.

Harika Hytera Telsiz Modelleri

Yıllardır telsiz alanında hizmet sunan ve en kullanışlı telsizleri kullanıcılarına ulaştıran Hytera, yüksek verimlilik sağlayan sistemleri ile kamu güvenliğini ve özel sektör iletişim ihtiyacını en yüksek düzeyde karşılamaya devam etmektedir.

Hytera telsiz ürünleri birçok özelliğe sahiptirler. Bu özelliklerden bahsetmek gerekirse, dijital yani sayısal teknolojiye uyum sağlayabilmesi ve bunun için ek bir donamıma ihtiyaç duymaması hytera ürünlerinin en büyük özelliklerindendir.

Sesli kanal anonsu özelliğinin bulunması, kanal karışma engelleyicisine sahip olması, kanal tarama özelliği ile diğer grupların görüşmelerinin takibini ve o gruplarla görüşebilmeyi sağlaması, gürültü azaltma özelliği ile daha güvenli ve anlaşılır haberleşme sağlaması, fabrika çıkışı olarak röle kullanımına uygun yazılım ve donanımlara sahip olması, 16 saate kadar kesintisiz haberleşme sağlanabilmesi, geniş kapasiteli batarya seçenekleri ile bu sürenin artırılabilmesi Hytera telsiz ürünlerinin özelliklerindendir.

Yine Hytera ile sizlere sunulan bir özellik de analog ya da dijital haberleşmeyi algılama özelliğidir. Bu özellik ile kullanılan kanaldan gelen çağrı analog ise çağrı bu yönde işlenmekte ve analog çıkış sağlanmakta, çağrı dijital yani sayısal ise o yönde ses çıkışı sağlanmaktadır.Otomatik olarak sağlanan bu sistem ile kesintisiz ve sorunsuz haberleşme olanağı sunmaktadır.

En uygun hytera telsiz modelleri ile en iyi hizmeti sizlere ulaştıran hyteratelsiz.gen.tr, sıkıntısız ve sorunsuz hizmeti, müşteri odaklı vizyonu ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Aynı zamanda hytera Türkiye Distribütörü pazarlamasında öncü konumda olan firma, en son çıkan ürünleri en uygun hytera telsiz modelleri ile sizlerin hizmetinize sunma ve teknolojiyi yakından takip ederek en son çıkan ürünlerle sizleri buluşturma amacıyla gayret göstermektedir.

Dünyanın en gelişmiş kalite standartlarına sahip üretimler gerçekleştiren, sağlam ve dayanıklı ürünleri ile verdiğiniz paranın karşılığını sonuna kadar alabileceğiniz Hytera markası ürünleri için hytera-telsiz.com adresini tercih edin.

Hytera Türkiye Distribütörü pazarlama yetkilisi hyteratelsiz.gen.tr ile ilgili ve ürünleri ile ilgili daha fazla bilgi almak, firma ile irtibata geçmek için dilediğiniz zaman www.hyteratelsiz.gen.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

adminadmin