Siyaset
Giriş Tarihi : 14-10-2013 16:04   Güncelleme : 14-10-2013 16:04

HARUN KURT ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Bilgisayar Yüksek Mühendisi Harun Kurt, İlkadım ilçesini Başbakan Erdoğan”ın 2023 vizyonuna taşıma hedefinde olduklarını söyledi.

HARUN KURT ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bilgisayar Yüksek Mühendisi Harun Kurt AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Kabalık bir heyetle AK Parti İlkadım ilçe teşkilatına başvurusunu yapan Kurt, burada düzenlediği basın açıklamasında iddialı açıklamalarda bulundu. Kurt, “

Bu gün burada toplanmamızın nedeni İlkadım ilçemizin tüm sorunlarına çözüm getirerek Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan”ın bizlere göstermiş olduğu hedef 2023 vizyonuna hazır hale getirebilmek için adım atmaktır.

AK Parti ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmış, iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde bir çok ilke imza atmayı başarmıştır.

AK Partinin yapmış olduğu hizmetlerle artık insanımız Türkiye Cumhuriyetinin bu gününü değil geleceğini konuşur duruma gelmiştir. Günü birlik programlar ve projeler ile değil, 50 yıllık planları hazırlayan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan”ın Türkiye Cumhuriyeti”nin 100'üncü yılı olan 2023 hedefi G-10'dur. Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokmak, kişi başına geliri 25 bin dolara çıkarmak, 500 milyar dolarlık ihracat rakamına ulaşmak, demokrasi özgürlük ve insan hakları konularında ülkemizi zirveye taşımaktır.

VATANİ BİR GÖREV

Başbakan Erdoğan”ın 2023 hedeflerini yakalayabilmek için top yekün bir çalışmaya ihtiyaç olduğunu belirten Kurt, “Kalkınmanın yerelden başladığı göz önünde bulundurulursa İlkadım ilçemizin bu büyük vizyona hazır hale getirilmesi vatani bir görevdir. 2023 vizyonunun İlkadım”da yakanabilmesi için genç dinamik somut projeler geliştirebilen bir Başkana ihtiyaç vardır. İlkadım ilçemiz iki dere arasına sıkışmıştır. Bu durumdan kurtarılarak ekonomik, sosyal ve kültürel mana da daha çok gelişme sağlaması için AK Partinin yerel yönetim anlayışının, genç ve dinamik bir ekip ile yönetilmelidir. Çünkü AK Parti”nin yerel yönetim anlayışı; çağdaş, modern ve sosyal ihtiyaçların karşılanmasının yanı sıra, kentte yaşayan tüm insanların kaynaşması, dayanışması, barış huzur ve kardeşliğin en üst düzeyde tesisine yönelik çalışmaları en öncelikli görev sayan bir anlayıştır. AK parti”nin yereldeki ideali, hizmeti yapmaktan öte, yapılan hizmeti o kentte yaşayanların kendi malı olarak benimsemesidir” dedi.
 
İŞ VE AŞI BİZ VERİRİZ
 
Kurt, “ Başbakanımızın 2023 hedefleri doğrultusunda çalışarak bu ideale ulaşmak, İlkadım ilçemizin artan bir ivme ile değer kazanmasını sağlamak, kaybettiği zamanı telafi etmek; İlkadım”a modern, yenilikçi, inovasyon ve poraktif hizmetler sunmak için AK Parti”den İlkadım Belediye Başkan Aday adaylığımı açıklamak üzere huzurlarınızdayım. İş ve aşı oluşturmak ancak AK Partili bir Belediyenin yapabileceği hizmettir. Tüm AK Partili büyüklerimle birlikte hareket ederek, İlkadım ilçemize AK Partinin tecrübesini ve vizyonunu geliştirme noktasında göreve talibim” diye konuştu.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım ilçesinde aday adaylarının fazla olmasının partinin bölgedeki gücünü gösterdiğini belirterek, Harun Kurt”a başarılar diledi.
adminadmin