Siyaset
Giriş Tarihi : 19-10-2013 12:36   Güncelleme : 19-10-2013 12:36

HARUN KURT’TAN AKASYAMHABER’E ZİYARET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Harun Kurt Akasyamhaber.com’u ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan ile bir süre sohbet etti.

HARUN KURT’TAN AKASYAMHABER’E ZİYARET

Yüksek Bilgisayar Mühendisi Harun Kurt, İlkadım Belediye Başkanlığına aday adaylığı için başvurusunu İlkadım İlçe Başkanlığı'na yaptıktan sonra çalışmalarına hız verdi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Kurt ziyaretinde , “İlkadım ilçemizin tüm sorunlarına çözüm getirerek, Başbakanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere göstermiş olduğu hedef 2023 vizyonuna hazır hale getirebilmek için ilk adımı attık.” Diye konuştu..

İKİ DERE ARASINA SIKIŞMIŞ BİR İLKADIM

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Kurt şöyle devam etti,

“2023 vizyonunun İlkadım’da yakalanabilmesi için genç, dinamik, somut projeler geliştirebilen bir başkana ihtiyaç vardır. İlkadım ilçemiz iki dere arasına sıkışmıştır. Bu durumdan kurtarılarak ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda daha çok gelişme sağlamsı için Ak Parti’nin yerel yönetim anlayışının, genç ve dinamik bir ekiple ile İlkadım yönetilmelidir.

Çünkü, AK Parti’nin yerel yönetim anlayışı; çağdaş, modern ve sosyal ihtiyaçların karşılanmasının yanı sıra, kentte yaşayan tüm insanların kaynaşması, dayanışması, barış, huzur ve kardeşliğin en üst düzeyde tesisine yönelik çalışmaları en öncelikli görev sayan bir anlayıştır. AK Parti’nin yereldeki ideali, hizmeti yapmaktan öte, yapılan hizmeti o kentte yaşayanların kendi malı olarak benimsemesidir.”

Akasyamhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan ise İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Kurt’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
adminadmin