Genel
Giriş Tarihi : 14-08-2020 15:07   Güncelleme : 14-08-2020 15:07

Has Otomotiv

Yedek parça tedarik etmek, yedek parça tedariki sağlarken ekonomik bütçelerle bu tedariki sağlamak sizler için çok zor olabilir.

Has Otomotiv

1998 yılından itibaren yedek parça sektöründe yer alan, çıkma motor imkanı ile sizlere avantaj sağlayan Has Otomotiv bu alanda sizlere profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışan, montaj uyumu olmayan parçaları sizlere sunan ve sorunsuz bir şekilde yedek parça tedarik etmenizi sağlayan firma aynı zamanda komple çıkma motor tedariki de sağlamaktadır. 30 farklı otomobil markasının yedek parça ürünlerini ve çıkma motor ürünlerini sizlere satan, ekonomik fiyatlarla bu ürünlere sahip olmanızı sağlayan firma piyasada çok az bulunan yedek parçaları ve çıkma motor çeşitleri içinde yurt dışı bağlantılarını kullanarak sizlere ulaştırmaktadır. Kısa süre içerisinde yedek parça tedariki sağlayan firma 2016 yılına itibaren internet sitesi üzerinden de hizmet vermeye başlamıştır.

 

Profesyonel bir şekilde hizmet veren ve internet üzerinden online olarak sizlere ürün satış yapan firma ihtiyaç duyacağınız bütün ürünleri çok kısa süre içerisinde sizlere ulaştırmaktadır. Profesyonel bir kargo zincirine sahip olan ve ürünleri zarar görmeden size ulaştıran firma her alanda olduğu gibi bu alanda profesyonel ve kurumsal olarak hizmet vermektedir. Oto çıkma motor konusunda profesyonel olması ve Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip olması firmanın en fazla tercih edilen firma olmasını sağlamıştır. Günümüzde komple çıkma motor dahil olmak üzere tüm yedek parçaları kısa süre de bulabileceğiniz bir firma olmasının yanı sıra ekonomik fiyatlar üzerinden parça tedariki sağlıyor olmanız sizlere sunulan avantajlar arasında yer alıyor. Motor parçaları, yedek parçalar ve çıkma parçaları kısa süre de profesyonel bir şekilde kargo ile sizlere ulaştıran firma sektörün öncüsü konumundadır.

Recep YAZGANRecep YAZGAN