Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-07-2016 08:57   Güncelleme : 29-07-2016 08:57

Hasan Togar: Milletimiz Destan Yazdı

Cumhuriyet meydanında demokrasi nöbetlerine devam eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Ülkemiz çok büyük bir tehlikeyi Milletimizin kararlı duruşuyla bertaraf etti" dedi.

Hasan Togar: Milletimiz Destan Yazdı

Darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren her akşam Samsunlularla birlikte demokrasi nöbeti tutmaya devam eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "15 Temmuz akşamı Türk demokrasisine ve Milli iradeye karşı büyük bir oyun oynanmak istenmiştir. Fettullahçı terör örgütünün darbe girişimine karşı Milletimiz birlikte hareket ederek dünya demokrasi tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır" dedi.

Emaneti emin ellere teslim edeceğiz

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan bitti demeden Cumhuriyet Meydanındaki nöbetlerini sonlandırmayacaklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarımızla birlikte sabah namazına kadar Demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyoruz. Darbe girişiminin yaşandığı ilk dakikalardan itibaren gündüz mesaimize gidip, akşam ise nöbetimize Cumhuriyet meydanına geliyoruz. Bu büyük zaferde en büyük payı olan vatandaşlarımız ile sabahlara kadar sohbet edip, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Görüyorum ki meydanlarda özellikle çocuk ve gençlerin sayısı hayli fazla. Onların meydanlarda olması bizleri mutlu ediyor. Vatanımızı, bayrağımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimizin kararlılığı emanetin emin ellere teslim edileceğinin en güzel göstergesidir.

Çağ açıp Çağ açan neslin torunları destan yazı

Bugün olduğu gibi bugünden sonrada Türkiye üzerinde planlar yapmak isteyen iç ve dış tehdit unsurlarına Milletin fırsat vermeyeceğini belirten Başkan Togar , "15 Temmuz darbe girişimi esnasında aziz milletimiz topyekün bir araya gelerek, her türlü farklılıkları kenara iterek, ' mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır' sözünü eyleme döktüler. Çağın en gelişmiş askeri araç gereç ve silahlarının önüne iman ve vatan sevgisiyle dolu yürekleriyle çıkan Milletimiz tüm cihana vatan nasıl savunulur dersi vermiştir. Birçok savaşta destan yazan, çağ açıp çağ kapatan neslin torunları 15 Temmuz akşamı hiç şüphesiz yeni bir destan daha yazmışlardır. Bu büyük başarı dünya tarihinde emsali olmayan ve yedi cihana örnek olacak bir Milletin isterse neleri başara bileceğinin bir işaretidir. Tüm dünya basını bu FETÖ terör örgütünün başlatmış olduğu darbe girişimine karşı Milletimizin nasıl mücadele ettiğini manşetlere taşıdı. Bu topraklarda binlerce yıldır hüküm süren Selçuklu’nun Osmanlı’nın torunlarının vatanı, milleti, bayrağı ve dini için neler yapacağını herkes gördü " diye konuştu.

adminadmin