Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-02-2017 11:14   Güncelleme : 18-02-2017 12:16

Havza Belediyesi’nde Müfettiş varken Başkan atakum’da tirit peşinde!

Havza Belediyesi’ndeki ağır iddialar sebebiyle Havza Belediyesi’ne İç İşleri Bakanlığı müfettişleri geldi.

Havza Belediyesi’nde Müfettiş varken Başkan atakum’da tirit peşinde!

Buna rağmen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Atakum’da tirit gecesi düzenledi.

Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezinde düzenlenen Tirit Gecesi yapılan konuşmalar ile başladı.

Gecede ilk olarak 25 Mayıs Havzalılar Derneği Başkanı Osman Teber ile Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Başkanı Harun Savaş birer selamlama konuşması yaptılar. Teber yaşanan terör olayları ve şehitlerden ötürü programdan eğlence kısmının çıkarıldığını belirtti.

Başkan Murat İkiz, artık gelenekselleşen tirit gecelerinin bu yıl on üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek; “Tirit bahane, amaç Havzalıları bir araya getirmek. Esas olan birlik beraberlik kardeşlik. Önceleri dedelerimiz, babalarımız uzun kış aylarında bir araya gelirler tirit yaparak sorunlarını konuşurlar, sohbet ederlermiş. Şimdi ise dostluk bahanesi. Bu yıl içerisinde yine İstanbul’da, Ankara’da, Kapaklı’da tirit gecelerimiz düzenlendi. Havza'nın tanıtımı için çalışıyoruz” dedi.

Geceye MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Ak Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt, CHP Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler ve çok sayıda Havzalı katıldı.

Öte yandan Havza Belediyesi’nde İç İşleri müfettişleri, Havza Belediyesi hakkındaki yolsuzluk iddialarını araştırmak üzere belediyede mesai yapıyor.

adminadmin