Güncel
Giriş Tarihi : 26-10-2014 07:00   Güncelleme : 26-10-2014 07:00

Havza TSO Başkanı Acar, Suluova Karma Organize Sanayi Bölgesini inceledi

SAMSUN (AA) - Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar ile Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışanları Amasya’nın Suluova ilçesinde bulunan Suluova Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu

Havza TSO Başkanı Acar, Suluova Karma Organize Sanayi Bölgesini inceledi

SAMSUN (AA) - Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar ile Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışanları Amasya’nın Suluova ilçesinde bulunan Suluova Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Acar, Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB Müdürü Ali Bekdemir ve OSB çalışanları ilk olarak Suluova Karma OSB ve Suluova Besi OSB Müdürlüğünü ziyaret ederek burada yer tahsisi, muhasebe işlemleri gibi konularda bilgi aldı.

Acar ve beraberindekiler daha sonra Suluova Karma OSB Müdürü Deniz Koçer ile birlikte Suluova Karma OSB’yi ziyaret ederek çalışmalar ve OSB hakkında bilgi aldı

Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB’nin altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Acar, "İnşallah bir yıl sonra altyapı çalışmalarımız tamamlanacak. OSB’mizin enerji ihtiyacını karşılayacak çalışmalarımız da başladı. Bizler de bu arada OSB’de görev yapacak arkadaşlarımızın eğitimlerini tamamlama hedefindeyiz. Sadece OSB’yi kurmak yeterli değil. Sonrasında buraya gelecek yatırımcılarımıza yardımcı olacak personelimizin de hazır olması gerekli" dedi.

adminadmin