Güncel
Giriş Tarihi : 05-08-2015 14:30   Güncelleme : 05-08-2015 14:30

Havza TSO'dan vergi rekortmenine ziyaret

SAMSUN (AA) - Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, tüzel kişiler kategorisinde 2014 yılı vergi rekortmeni ve Havza TSO üyesi Veli Kurt’u ziyaret etti

Havza TSO'dan vergi rekortmenine ziyaret

SAMSUN (AA) - Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, tüzel kişiler kategorisinde 2014 yılı vergi rekortmeni ve Havza TSO üyesi Veli Kurt’u ziyaret etti.

Acar, tüzel kişiler kategorisinde tahakkuk eden 579 bin lira vergi ile 2014 yılı Havza’da vergi rekortmeni, Samsun’da ise sıralamada 22. olan Havza TSO üyesi Kurt’u iş yerinde ziyaret etti.

Ziyarette Veli Kurt, Acar’a işletme hakkında bilgiler verdi. 1971 yılında ticaret hayatına başladığını ve 1991 yılında kurdukları şirket ile Havza’ya ve Havzalılara hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.

Acar ise Kurt’a çalışmalarından ötürü teşekkür ederek; “Ülkemize, Samsun'umuza ve Havza'mıza kazandırdığınız katma değerden ötürü sizleri kutluyorum. Havza TSO olarak her zaman ilçemize ve ilçe halkımıza kazandıran firmalarımızın yanındayız.  Sayın Veli Kurt’un bölgemize kazandırmış olduğu 9 milyon liralık hibe Havza ekonomisi için çok önemli bir rakam. Bunların yanı sıra üyemiz olan firmanın temsilcisi olduğu markadan almış olduğu müşteri memnuniyeti ödülleri de işlerini ne denli severek ve bilinçli yaptıklarının bir göstergesi. Havza TSO Başkanı olarak kendilerini kutluyor, ülkemize ve bölgemize olan katkılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

adminadmin