Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-03-2019 10:33   Güncelleme : 04-03-2019 10:33

Havzalılar Cumhur İttifakının Yanında…

Havzalılar Cumhur İttifakının Yanında…

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Havzalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin 15.Geleneksel Tirit Gecesindeki Büyük Buluşmaya katılarak, “Tüm hemşeri derneklerimizin birlik ve beraberlik içerisinde Samsun'un ortak fayda ve menfaati etrafında hareket etmesinin destekçisiyiz" dedi.

Bu büyük buluşmaya, 22. 23 ve 24. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, MHP 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir,  MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Havzalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt,  AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ve çok sayıda Havzalı katıldı.

Havzalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt,  birlik, beraberlik ve dayanışma ortamının güçlü bir şekilde sağlandığı geceye katılanlara teşekkür etti.

TOK,“HEMŞERİLERE HER ZAMAN ÖNEM VE DEĞER VERDİM”

Hemşehri derneklerine her zaman büyük önem verdiğini söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Hemşeri dernekleri farklı kültürlerin yaşatılmasına sağladığı katkının yanında birlikteliği güçlendirecek önemli kurumlardan biridir. Şehrimizde birlikte uyum içerisinde yaşadığımız tüm vatandaşlarımızla kültür ve geleneklerimizi bir birimize aktararak ortak paydamız olan Samsunluluk çerçevesi içerisinde buluşmalıyız. Bu görev tüm hemşeri derneklerinin asli görevi olmalıdır. Bu bilinç ile bizlerde hemşeri derneklerimizle her zaman iç içe olduk. Vatandaşlarımızın taleplerinin iletilmesinde ve ortak akıl ile yürüttüğümüz hizmetlerimizde hemşeri dernekleri en büyük paydaşlarımızdan oldu. Bundan sonraki süreçte de bu bağı güçlendirerek sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm hemşeri derneklerimizin birlik ve beraberlik içerisinde Samsun'un ortak fayda ve menfaati etrafında hareket etmesinin destekçisiyiz" dedi.

KARAPIÇAK “BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Cumhur İttifakı’nın tüm ülke sathında Türkiye sevdalılarının ve kardeşliğinin temelini güçlendirdiğini ifade eden Samsun MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise, “ Bu tür birlik ve dayanışma buluşmalarının insanlar arasındaki kardeşliği pekiştiriyor. Birlikten kuvvet doğar. Cumhur İttifakı’da Türkiye’de milli birlik ve kardeşlik ruhunu güçlendiriyor” diye konuştu.

DEMİR, “BİR OLALIM, GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİRELİM”

Samsun’a yapacağı yatırım ve projelerden bahseden Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “ Birlik olalım, enerjimizi, gücümüzü birleştirelim. Cumhurbaşkanımızdan bugüne kadar Samsun için istediğimiz hiç bir şey asla geri dönmedi. Bu büyük bir avantaj. Bu şehir için herkesin katkısını bekliyorum. Samsun’a hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

adminadmin