Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-05-2017 11:35   Güncelleme : 02-05-2017 11:51

Hayati Kaynar Sen Neyi İspatlayabildin Şimdiye Kadar!

Samsun Haber - Yazdığı yazılarla Samsun'a yıllarını vererek hizmet etmiş birilerini FETÖ’cülükle suçlayan elinde belge olmadan iddialarla önce savcıları sonra Cumhuriyet Halk Partisini göreve çağıran Gerçek Gazetesi Köşe Yazarı Hayati Kaynar dünkü köşe yazısında adeta günah çıkardı.

Hayati Kaynar Sen Neyi İspatlayabildin Şimdiye Kadar!

‘Çocuklara sorun!.. ‘ başlıklı adlı köşe yazısında Kaynar, Samsun Valisi İbrahim Şahin’e "sahip çıkma" çağrısı yaptı.

gazetenizolsun.com olarak Vali Şahin ile ilgili yapılan haberin ardından sitemizde yayınladığımız Samsun Valiliği'nin açıklamasında "Yerel de organize edilip ulusal haber kanallarına servis edilerek hem Samsun'un itibarını hem de Samsun'a emek vermiş, hizmet etmiş kişileri hedef alan bu yayınların neden yapıldığı da kamuoyu tarafından net bir şekilde bilinmektedir." Diyerek daha önceki kumpas haberlere dikkat çekmiştik.

Fakat Kaynar'ın dünkü yazısı herkesin dengesini bozdu, çünkü herkes kendi kendine "Hangi Hayati’yi muhatap alacağız, bunu yazan Hayati’yi mi, önceki yazıları yazan mı" diye sormaya başladı.

Çünkü Hayati dünkü yazısında diyor ki "Bu zamana kadar da bu iddiaların hiç birini; Hiç kimse ispatlayamadı!.."

Ve böylece kendi kendini tekzip ediyor.

Çünkü kendisi de 16 Nisan öncesi ara vermeden önce yazdığı yazılarda bazı siyasileri FETÖ'cülükle suçlamıştı, neden ortaya bir belge sunamamıştı.

Bunu görmezden gelmemizi bekliyor.

Ve evet kimse de bunu sorgulamıyor.

Hayati Kaynar, sen bugüne kadar hedef aldığın siyasetçiler hakkında yazdıklarında hangi iddiayı ispat etti ki, başkalarının bir şey ispat etmesini bekliyorsun.

Gazetenin 3. Sayfasını kapattıran mahkeme kararı tekzipleri unuttuk mu sanıyorsun.

Haydi, bunu izah et!

gazetenizolsun.com

adminadmin