Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 19-04-2017 15:59   Güncelleme : 19-04-2017 15:59

Haydi maça!

Heyecan devam ediyor, haydi bugün Samsunspor Manisaspor maçına gidiyoruz.

Haydi maça!

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bu maçı da alırsak büyük bir avantaj yakalayacağız derken.

 O ne! Bir de baktık, yönetim Hüseyin Kalpar hoca ile görüşüyor diye haberler basında yer almış.

Şaşırmamak mümkün değil böyle bir fitneyi ancak içimizdeki İrlandalılar yapabilir.

Derken yönetimden açıklama geldi biz Hüseyin Kalpar’la her zaman görüşüyoruz.

İlk bakışta masum bir hareket olarak görülse de kendinizi Osman Özköylü’nün yerine koyarsanız bunun kabul edilebilir bir yanının olmadığını yada huzur bozacak bir durum olduğunu anlarız.

Ya da şöyle bir şey olsa Osman Özköylü gidip bir kulüp başkanıyla görüşse tavrımız ne olur.

Yönetim sözleşmesi olsa bile Osman Özköylü’yle çalışmak istemeyebilir.

Yönetimin bunu  istemesini anlayışla karşılarım, bir sebepten ya da hedef farklılığından ya da sebepsiz bir şekilde çalışmak istemeye de bilir ama o gün bu gün mü? Tabiri caizse sırat köprüsünden geçiyoruz ve herkesin korktuğu bir takım olmuşuz.

Hatta play-off hesapları yapanımız bile var bu takımı ikinci yarı bu seviyeye getiren Osman hocadır.

Başarılı bir insanın işine son vermek doğru değildir hadi böyle birşey düşünülse bile bu kararın Samsunspor’a vereceği zararı düşünmez misiniz? Bu konuda biraz daha hassas olmak gerekir.

Evet, biz Samsunspor’un geleceğini düşünüyoruz Osman hocanın risk alarak geldiği Samsunspor’daki performansını değil ama özellikle ilk yarının son maçlarındaki sürekli gereksiz mazeretler üretmesini eleştirmiştim ama şu anki performansını başarılı buluyorum bu yıl olmasa bile önümüzdeki  yıl Samsunspor’un hedefine ulaşmasını sağlayacağını düşünüyorum.

İgor Tudor Karabük’ü bırakıp Galatasaray’la anlaşınca ben de ahlaki bulmadığım için bunu eleştirmiştim ama İgor Tudor’un “ne yani başkan istediği zaman hocayı kovup yeni hoca alacak ama hoca istediği zaman gidemeyecek, öyle şey olur mu? diye açıklama yapınca Tudor’a da hak vermiştim.

Bunlar olabilir şeyler fakat Samsun’un durumu bu gün için buna elverişli değil bu gün birlik olma zamanı, bu gün çıkıp Manisaspor maçını kazanma zamanı, bunu ancak huzurlu ve istekli olan hoca ve futbolcular başarabilir.

Haydi maça sonuna kadar sabırla Samsunspor’u desteklemeye.

Sonra mı? Belki de bütün maçları kazanarak Süper Lige çıkmayı başarıp değerlerine değer katıp dünyanın konuştuğu bir takım olabilirler. Bu oyuncuların elinde tabii ki kolay değil ama imkansız da değil haydi hayırlısı.

Adnan ÖZ

 
adminadmin