Genel
Giriş Tarihi : 14-03-2019 13:53   Güncelleme : 14-03-2019 13:53

Hayrât Vakfı; 31 Mart Beka Seçiminde AK Parti’yi ve Cumhur İttifakını Destekliyoruz!

Millet olarak beka meselesi olan bir seçimin arefesindeyiz.

Hayrât Vakfı; 31 Mart Beka Seçiminde AK Parti’yi ve Cumhur İttifakını Destekliyoruz!

Hayrât Vakfı resmi internet sitesinden bir bildiri yayınlayarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakını destekleyeceklerini açıkladı

Hayrat Vakfı’nın açıklaması şu şekilde;

Türkiye’nin yeniden şahlanışını engellemek, yükselişini durdurmak için aleyhine ittifak eden çevreler, her fırsatı kollamakta ve her yolu denemektedirler. Bu çevreler, yargı yoluyla, 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle ve son zamanlarda gerçekleştirilen ekonomik saldırılarla denedikleri fakat Allah’ın yardımı ve milletimizin gayreti ile başarısız oldukları kötü emellerine 31 Mart seçimlerinde ulaşmak istiyorlar.

Cumhurbaşkanımızın ve cumhur ittifakının milletimizin, ümmetin ve insanlığın lehine olan çalışmalarının bozulmaya çalışıldığı, algı operasyonlarıyla zihinlerin bulandırılmak istendiği ve bu yolla gizli emellerin gerçekleştirilmeye çalışıldığı bir seçim dönemi yaşıyoruz.

Milletimizin istiklalini ve istikbalini hatırlayarak, masum ve mağdur coğrafyamızı düşünerek ve bir oyumuzun ne kadar değerli olduğunu bilerek oy kullanacağız. Hayrat Vakfı olarak bizler beka meselesi olan bu seçimde basit, şahsî hesaplarla hareket etmenin, küçük, dar düşünmenin veya hissiyata kapılıp “bir ders verelim” düşüncesiyle hareket etmenin manevi mesuliyeti mucip olduğu kanaatini taşıyoruz. 31 Mart Seçimleri tam bir ittifak içinde el ele vermenin yan yana durmanın ve omuz omuza olmanın zamanıdır.

Biz Hayrat Vakfı Nur Talebeleri olarak küresel güçlerin, dahilî ve haricî şer odakların ittifak ederek her yönden hücum ettiği bir vakitte “Varlığını milletin bekasına feda eden” Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ak Parti’ye ve cumhur ittifakına sahip çıkıyor ve destekliyoruz.

Hayrât Vakfı
Risale-i Nur Talebeleri

adminadmin