Güncel
Giriş Tarihi : 27-03-2017 12:19   Güncelleme : 27-03-2017 12:19

Hdp karadeniz’de yok!

HDP referandum kampanyası çerçevesinde 15 kentte de kitlesel miting, 6 il ve ilçede ise etkinlikler düzenleyecek. Etkinlikler Edirne ve Kandıra cezaevi önünde başlayacak.

Hdp karadeniz’de yok!

Fırat Haber Ajansı’nın haberine göre, HDP Sözcüsü Osman Baydemir, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında HDP'nin referandum kampanyasına ilişkin bilgi verdi. 29 Mart'tan başlamak üzere Edirne'den Kars'a 66 il ve ilçede halkla buluşulacağını belirten Baydemir, 15 kentte de kitlesel miting düzenleneceğini söyledi.

Çalışmaların startının Edirne ve Kandıra cezaevleri önünden başlayacağını da ifade eden Baydemir, "Bugün MYK’mız oldukça yoğun bir gündemle bir araya geldi. Her şeyden önce Türkiye toplumunun barışa giden yolda büyük bir değişimi ve yüzbinlerin, milyonların newrozda yaşattığı coşkuyu selamlamak istiyorum. Hakikaten 2 yıllık baskı politikası, yıllık OHAL rejimi ve toplumu teslim alma politikalarının tümünün boşa çıkarılmasından duyduğumuz memnuniyeti kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Bir diğer husus da 7’den 70’e Newroz alanını dolduran bütün halkımıza şükranlarımızı iletmek istiyoruz" dedi.

HDP'nin miting programı ise şöyle:

1 Nisan – Bursa

1 Nisan - Hatay

2 Nisan - Adıyaman

2 Nisan - Aydın

8 Nisan - Adana

8 Nisan – Kocaeli

8 Nisan – İzmir

9 Nisan – Mersin

9 Nisan -  Antalya

9 Nisan – İstanbul

9 Nisan – Ankara

11 Nisan – Batman

13 Nisan – Yüksekova

14 Nisan – Van

ANF

adminadmin