Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 12-09-2017 16:26   Güncelleme : 12-09-2017 16:26

Henüz hazır değiliz!

Hocanın işi futbol takımı oyuncularını hazır etmek ve en hazır olanı, en çok faydalı olabilecek olan futbolcusunu oynatmaktır.

Henüz hazır değiliz!

Henüz hazır değiliz!

Tam olarak hazır değiliz!

İstediğimiz seviye de değiliz! 

Zamana ihtiyacımız var.

Yukarıda yazdıklarımın tamamı mazerettir ve en güçlü  mazeret  en küçük başarının gölgesindedir.

Hocanın işi futbol takımı oyuncularını hazır etmek ve en hazır olanı, en çok faydalı olabilecek olan futbolcusunu oynatmaktır.

Ama görüntü itibariyle mazeretin dışında birşey yok.

 Durumumuz çok kötü değil bizim takım da pekala toparlanabilir bunu geçen sezon gösterdik bu gün bu takımda oynayamaz diye gönderdiğimiz oyuncularla ilk yarıyı sonuncu bitirmiş bir takım neredeyse bize playof oynama heyecanı yaşatıyordu, sonra yapılan bazı hatalar son maçları sıkıntılı geçirmemize sebep oldu.

Bu takımda pekala toparlanır,pekala süper lige çıkabilir ama mazeret üretmek kötü gidişin habercisidir tez tedbirler alınmalıdır. 

İçerde oynayacağımız Altınordu maçı alınmazsa işler tersine dönebilir taraftarın sabrı taşabilir taraftar artık mazeret istemiyor, sonuç istiyor.

Epeydir ilk defa Samsunspor maçını izleyemedim, seyehatteydim uçak arasında cep telefonundan kısa bir süre izledim ve maçın özetini izledim,izlediğim özetlerden ve Samsunspor’u yazan yazarlardan anladığım kadarıyla gerçekten ilk bölümde tabiri caizse ezilmişiz.

İkinci yarı değişiklikler ve yenilen gol taraftarında desteğiyle biraz takımı ateşlemiş  bir penaltı golüyle beraberlik kurtarılmış buna da şükür hiç olmazsa yenilmemekte güzel.

Birkaçtane daha pozisyon var ama oyuncu becerisi bu pozisyonların gol olmalarını  engellemiş o golleri atabilsek belki de maçı kazanabilirmişiz.

Atı alan üsküdarı geçer, mazerete sarılanlarda nallarını toplarmış umarız biz  bu yılda nalları toplayanlardan olmayız.

Ayite kağıt üzerinde bu sezon ki en isabetli transfer gibi görünüyor umarız hazırdır, umarız takıma çabuk uyum sağlar yoksa bu gidişle işimiz gerçekten zor.

Artık Altınordu maçını kazanıp yeni bir başlangıç yapmak gerekiyor onun için herkes işini düzgün bir şekilde yapmalı taraftarda stadda ki yerini almalı ama stada araçla gidenlerin park işgencesi de biran önce giderilmeli.

Ümidimizi yitirmeyelim bazan karamsarlığa düşüyoruz ama bu takım iyi de olsa bizim kötüde olsa bizim her halükarda sahip çıkmak gerekiyor.

Adnan öz

Recep YAZGANRecep YAZGAN