Genel
Giriş Tarihi : 10-05-2018 12:15   Güncelleme : 10-05-2018 12:15

​Her fırsatta Türkiye’yi karıştırmaya çalışanlara dur demeye devam diyoruz!

Türkiye'deki anayasa referandumu sırasında Münih Bavyera Opera binasına asılan HAYIR bayrağı o günlerde batılı ülkelerin Türkiye’nin iç işlerine müdahalesinin simgesi haline gelmişti.

​Her fırsatta Türkiye’yi karıştırmaya çalışanlara dur demeye devam diyoruz!

Erdoğan’ın Mecliste kullandığı “milletimiz tamam derse kenara çekiliriz” sözünden sonra tıpkı o zamanlarda olduğu yine birileri düğmeye bastı ve Twitter’da  “tamam” tweetleri 1,5 milyona ulaştı.

“Tamam” başlığı dünyada 1 numara oldu.

Reuters, BBC, Sputnik kampanyayı küresel abonelerine geçti.

Yüzüklerin Efendisi oyuncusu Elijah Wood’dan porno yıldızı Johnny Sins’e, PKK sevicisi Frederike Geerdink’ten Alman solcu Bodo Ramelow’a, Meral Akşener’den Selahattin Demirtaş’a, Temel Karamollaoğlu’ndan Muharrem İnce’ye, FETÖ’cü kaçak Akın İpek’ten Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar yüzlerce isim kampanyaya destek verdi.

Hatta “tamam” sloganıyla sokağa çıkıp eylem yapanlar bile oldu.

Yasin Börü’nün cinayet azmettiricisi Demirtaş ile Atatürk’ün partisi CHP’nin adayı Muharrem omuz omuza. Mustafa Kemal’in, İnönü’nün koltuğunda oturan Kılıçdaroğlu ile yıllardır “Sivas Kasabı” dedikleri Temel, 50 bin kişinin katili PKK ile 250 kişiyi katleden FETÖ aynı sloganda birleşti.

Bir küçük kelime, bir basit ifade, “tamam” sloganı nasıl da Türkiye’yi kucaklaştırdı.

Sadece Türkiye mi? Yunanistan, Esed, Fetullah, Bayık, Karayılan, Cumhuriyet, Sözcü, Birgün, Reuters, Sputnik, BBC hepsi elbirliğiyle Tamam’da birleşti.

ABD, Ortadoğu’nun diktatörleri, petrol ve silah baronları, darbeciler, kan içiciler, piyasa, spekülatörler birlik oldular yine…

Vesayet odaklarının bir türlü vazgeçmediği ülkemizde milletin iradesiyle gelmiş ve yine o iradeyle kalmış bir siyasi iktidarı devirmek için her yolu deniyorlar.

Terörle mücadele konusunda, ekonomi konusunda, sosyal politikalar konusunda, kadının toplumdaki yeri konusunda, gençler konusunda ve aklınıza gelebilecek hemen her konuda birbirlerinden farklı dünya görüşlerine sahip bu ittifakın, tek derdi "Erdoğan gitsin"…

Sonra ne olursa olsun….

Sadece gitsin diyorlar. Gerisi yok. Ötesi yok. Boşluk.

Bu boşluk, neden "Erdoğan ile devam" etmemiz gerektiğini çok iyi özetliyor….

Vizyon, heyecan, iddia, duruş ile devam etmek için Erdoğan'ı yalnız bırakmayacak milyonlar sandıklarda 24 Haziran'da.

Kendisine ve çevresine daha çok yardımı dokunsun diye daha güçlü bir Türkiye için DEVAM diyecekler…

"Dünya beşten büyüktür"ü daha güçlü haykırsın diye DEVAM diyecekler…

Güvenli bir ülkede demokrasi için DEVAM diyecekler…

Yeni bir tarih yazmak için son düzlükteyiz, sadece büyük ve güçlü bir Türkiye için değil, bütün ümmetin mazlumları için DEVAM diyeceğiz…

adminadmin