Genel
Giriş Tarihi : 19-02-2019 14:15   Güncelleme : 19-02-2019 14:17

Her Telefona Uyan Ekran Paneli

Maç izlerken, video ya da film izlerken telefon ekranı büyüsün mü istiyorsunuz? Evet, her telefona uyan ekran paneli ile ekran büyüyor.

Her Telefona Uyan Ekran Paneli

Tamamen telefon kullanıcılarının ihtiyacı göz önünde bulundurularak üretilmiş olan crazy screen tam olarak bunu sağlıyor. Telefonu cihaza yerleştirmeniz halinde, ekran cihazın önündeki büyük ekrana taşınıyor. Taşınması ve kullanımı kolay olan bu ürün sayesinde, telefondan her ne izliyorsanız, artık çok daha keyifli…

Bazen çocuklar için video açmak kurtuluş oluyor. Onun daha rahat izlemesini sağlamak ise elbette üretilen bu ürün ile olacak. Ekran paneline yerleştirilen telefon ile ekran direkt panele taşınıyor. Bu sayede büyük bir ekrandan video izleme, maç keyfi yapmak mümkün oluyor.

Evet, verilen ürün özelliklerine göre nasıl bir sonuç alacak olduğunuzu bileceksiniz. Verilmiş olan özellikler, telefon ekranınızın boyutu ne olursa olsun, büyük bir ekran olmasını sağlayacağı yönünde. Ekran genişliği 25.2 santim olarak verilmiştir. Bunun yanında yükseklik için 13 santim, genişlik için ise 26 santim boyutu verilmiştir. Uzunluk ise 19 santimdir. Bu şekilde bir ekrana yansıma olacağından, büyümenin boyutları bu şekilde olacak.

Almak istediğiniz ürünün sonunda ekranın büyümesi 13 inç ekran üzerinden olacak. Küçük telefonlardan video izlemeye son vermek isteyen kişiler için mutlaka yapılması gereken bu ürünün kullanımı ile maç izleme keyfinde devrim yaşanması…

Müşteri memnuniyetinin sağlanması için dikkat edilenler arasında elbette verilen siparişin anında teslim edilmesi var. Yapılan kampanyalar ile kargo ücretsiz olması söz konusu olabiliyor. Müşterilerin vermiş olduğu sipariş sırasında indirimlerin yapılması da sağlanıyor. Tüm bunları göz önünde bulundurarak telefon ekranından küçük bir alan yaratmaya son verin. Dilediğiniz şekilde video izleme fırsatını yakalamak için sipariş verebilirsiniz.

Anında teslim edilecek olmasının yanı sıra, sizin de siparişi kısa süre içimde vermeniz durumunda direkt olarak indirim fırsatını yakalamanıza olanak tanınıyor. Bunu dikkate almanız durumunda sorun yaşamadan, satın alma işleminin gerçekleşmesini sağlayacaksınız. Crazy screen kullanıcı yorumları hakkında bilgi için bazı sitelerdeki görüşleri okuyabilirsiniz.

Ürün sadece avantajlı bir şekilde film – dizi izlemenizi sağlamıyor. Bunun yanında ürünün renk seçeneklerinin olması, uygun fiyatta satılıyor olması, müşteri memnuniyeti için kampanyaların yapılması gibi pek çok avantajınız olacak. Bunları göz önünde bulundurmanız durumunda crazy screen avantajları kapsamında müşteri memnuniyetinin sağlanacak olduğuna emin olabilirsiniz. Mutlaka siparişin verilmesini sağlayarak, kısa süre içinde teslim alabilirsiniz.

Değerlendirdiğiniz kampanyalar sayesinde, ürün kullanımının sağladığı avantajları ikiye katlayacaksınız. Crazy screen siparişi ve diğer detayları için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Aldığınız detaylı bilgiler ile ürün siparişi vermeniz mümkün olacak.

adminadmin