Gündem
Giriş Tarihi : 28-07-2016 10:38   Güncelleme : 28-07-2016 10:38

Herkes Her Şeyin Farkındaymış Ve Kimse Kılını Kıpırdatmamış

15 Temmuz gecesinden sonra bir adet hâsıl oldu. 17/25 Aralık sonrası yapılmaya başlanan tuhaf ve bir o kadar da şüpheli bu hal, 15 Temmuz’dan sonra hastalık gibi yayılmaya başladı.

Herkes Her Şeyin Farkındaymış Ve Kimse Kılını Kıpırdatmamış

Devlet kurumlarının müdürleri, amirleri, çalışanları gazetecilere mesaj gönderip güya kimin FETÖ olduğunu ihbar ediyorlar. Dediğim gibi bu tuhaf ve şüpheli tavır bir hastalık gibi yayılıyor. Sadece bana gelen mesajlardan yola çıkarak şunu söyleyebilirim: Herkes herkesin farkındaymış ve kimse kılını kıpırdatmamış. Bu davayı anlatacağım diye sesi kısılan Erdoğan tek başınaymış. Allah aşkına artık numara yapmayın. Kripto dedikleri gizlenen FETÖ’cülerden değilseniz çıkın itiraf edin. “Biz ahmak adamlarız, korkaklarız, yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz diye susanlardanız, makamı maaşı kaybederiz diye kıvıranlardanız” deyin.

Her şeyin farkında olan ama ne hikmetse çıtını bile çıkarmayan bir sürü korkak şimdi gazetecilere mesajlar gönderiyorlar. 15 Temmuz’dan beri hangi meydana gittiysem en az üç kişi kolumu tutup kulağıma “Çalıştığı kurumda FETÖ temizliği olmadığını, FETÖ’cülerin hâlâ işbaşında olduğunu” söyledi. Gelen mesajlar bunun on katından bile fazla.

Madem öyle, madem bütün FETÖ’cüleri tanıyorsun sen niye yapmıyorsun temizliği? Niye rapor hazırlamıyorsun bir üst amirine? Niye sen bildirmiyorsun bu durumu? Üst amir de onlardan mı? Öyleyse onu da listeye yaz daha yukarıya çık. Niye korkuyorsun? Aslına bakarsan sen sadece sıradan bir korkak değilsin, aynı zamanda hâlâ inanmıyorsun. “Yarın öbür gün bunlar başa gelir yerim sağlam olsun” diyorsun. Yüzyılların küflü memur kafası işte bu!

Gazeteciye terörist ihbarı nedir, hangi akılla yapıyorsunuz bunu?

İki ihtimali var bu saçmalığın. Ya sen iftiracısın ve söylediğin adamlar FETÖ’cü değil aslında. Ya da “Aman benim adım görünmesin” diye korkuyorsun. Korkuyorsun ama öte yandan sana “Mücadele etmedin” dediklerinde de elinde malzeme olsun diye “Ben şu gazeteciye söylemiştim” mi diyeceksin? Hangi akılla yaptınız bu hesabı?

- Çık kardeşim meydana, adınla sanınla anlat.

- Yok ben gelmeyeyim.

- Niye gelmiyorsun?

- Şimdi abi ne olur ne olmaz, dün çok kıymetliydi bu adamlar, yeniden kıymetli olurlar başımızı yakmayalım.

Biz tankların önünde hayatımızı tehlikeye atalım. Kafamıza helikopterlerle ateş etsinler, aman devlete zarar gelmesin diye hayatımızı ortaya koyalım sen terfi hesabın yüzünden sus kenarda otur. Bürokraside sinsi sinsi ciğerlere yerleşmiş bu hastalıklı memur kafası yüzünden şehit edildik sokaklarda. FETÖ fırsatını bulup öldürdü ama o fırsatı da bu korkaklar verdi işte...

Başyazı / Diriliş Postası

adminadmin