Genel
Giriş Tarihi : 15-04-2017 10:39   Güncelleme : 15-04-2017 10:39

Hilal’e Karşı Haçlı Cephesi

Türkiye düşmanı terör örgütleri PKK, FETÖ, DHKP-C, faşist Avrupa gibi Türkiye’yi hedef alan şer cephesi ise referandumdan ‘Hayır’ çıkmasını istiyor.

Hilal’e Karşı Haçlı Cephesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin başını çektiği Hilal Cephesi; MHP’siyle, BBP’siyle, Milli Görüşçü 99 vekil, Dünya Müslüman Alimler Birliği ve Uluslararası Rabia Platformu ile yerli, milli ve İslami birçok isim ve kuruluş ‘EVET’ cephesinde yer alıyor.

HABER MERKEZİ - Hasta Adam’ı ayağa kaldıracak olan 16 Nisan referandumuna son bir gün kala saflar tamamen belirginleşti. Türkiye’nin yeniden diriliş ve yükselişini başlatacak olan anayasa değişikliği referandumu Hilal ve Haçlı cephesindeki unsurların mücadelesi olarak şimdiden tarihe geçti. Yerli, Milli ve İslâmi isim ile kuruluşlar tercihlerini ‘EVET’ olarak açıklarken; terör örgütü PKK, FETÖ, DHKP-C, Türklere atları ve itleriyle saldıran Avrupa ise referandumdan ‘Hayır’ çıkmasını istiyor.

HİLAL CEPHESİ ‘EVET’TE KENETLENDİ

Türkiye’yi ‘EVET’le aydınlık yarınlara taşıyacak olan Hilal Cephesi’nin öncülüğünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti üstlenmiş durumda. Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Hüda-Par gibi Müslüman Anadolu’nun asli unsurlarını oluşturan partilerin de etrafında kenetlendiği Hilal Cephesi’ne, ‘Evet’ oyu vereceklerini açıklayan Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde siyaset yapmış 99 eski milletvekili de katıldı. Memur-Sen, Seriyye Vakfı, Birlik Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, TÜRGEV TÜGVA, KADEM, Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı, İHH, Büyük Doğu Ocakları, İstanbul Ticaret Odası, Oğuz Boyları Federasyonu, Uluslararası Rabia Platformu gibi öncü STK’lar da tercihlerini ‘EVET’ olarak açıkladı.

KİMLER YOK Kİ...

Güneydoğu Anadolu’nun incisi olan İzol aşireti, Tatar aşireti, Jirki aşireti, Hubeyti aşireti, Ubade aşireti, Siyale aşireti, Memediyan aşireti, Hamidiler aşireti ve Güler aşireti ‘güçlü Türkiye’nin inşasında biz de varız’ diyerek tercihlerinin ‘EVET’ olduklarını beyan ettiler. Said Nursi’nin talebesi Mehmet Fırıncı Hoca başta olmak üzere Nur camiası da ‘EVET’ diyecek. İsmailağa Cemaati de tercihini ‘EVET’ten yana açıklarken; Dünya Müslüman Alimler Birliği ‘EVET’in Türkiye için hayırlı bir netice olduğu yönünde görüş beyan etti. Referandumda Mahmut Ustaosmanoğlu, Kadir Mısıroğlu, Salih Mirzabeyoğlu, Murat Ülker, Tansu Çiller gibi önemli isimler de EVET diyeceklerini açıkladılar. 15 Temmuz’un şanlı gazileri düzenledikleri basın toplantısında oylarının ‘EVET’ olduğunu açıklayarak Hilal Cephesi’nin en anlamlı halkasını oluşturdular. Spor camiasından Arda Turan, Burak Yılmaz, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Hidayet Türkoğlu, Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Sofuoğlu ve Hakan Ünsal gibi isimler EVET diyecek.

TERÖR ÖRGÜTLERİ VE HAÇLI BATI ‘HAYIR’CI

Öte tarafta ise adeta Haçlı Cephesi oluşmuş durumda. Türkiye düşmanlarının kenetlendiği cephe referandumdan ‘Hayır’ çıkmasını istiyor. Vahşi terör örgütü PKK’nın elebaşları Murat Karayılan, Duran Kalkan, Rıza Altun sandıktan Hayır çıkması gerektiğini söylediler. DHKP-C’nin kızıl teröristleri de Hayır’cı. Pensilvanya sığıntısı Fetullah Gülen’in elebaşlığını yaptığı FETÖ, ‘Hayır’ çıkması için vargücüyle mücadele verdi. Bakanlarımıza sınır kapılarını kapatan Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa gibi Avrupa ülkeleri Hayır cenahının başını çekti. Hollanda’da ‘Evet’ oyu verecek olan gurbetçi Türklere atlar ve itlerle saldırdılar. Terör örgütlerinin Hayır propagandaları Avrupa ülkelerinde rahatça yapıldı.

Yeni Akit Gazetesi

adminadmin