Güncel
Giriş Tarihi : 24-12-2014 13:47   Güncelleme : 24-12-2014 13:47

Hıristiyan Birliğine Payanda Oluyorlar…

Saadet Partisi Samsun İl Gençlik Kolları ‘’ Kan ve Göz Yaşının Ortak Adı: Amerika = İsrail = Papa’’ konulu konferans düzenledi

Hıristiyan Birliğine Payanda Oluyorlar…

Saadet Partisi Samsun İl Gençlik Kolları ‘’ Kan ve Göz Yaşının Ortak Adı: Amerika = İsrail = Papa’’ konulu konferans düzenledi.

İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen konferansa Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansta, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülvehap Bilen’in açılış konuşmasının ardından, Saadet Partisi GİK Üyesi Ali Vural ve Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Bayram Var selamlama konuşması yaptı. Konferans, İl Gençlik Kollarının Hazırladığı ‘’Siyonizm ve BOP Planı’’ sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Konferansta konuşan Kurdaş ‘’ İslam Birliğini tesis etmek için hiçbir çaba sarf etmeyen iktidar, Hıristiyanların birlik ve beraberliklerine payanda oluyor. Erdoğan Papa’yı Türkiye’ye medhiyeler dizerek davet ediyor. Dinler Arası diyalog çalışmaları aralıksız sürüyor. Fakat İslam âlemindeki zulümlere son vermek için hiçbir adım atılmıyor.''dedi.

Kurdaş ''Suriye’de bugünkü olayların oluşması için 25 yıl önce New York’da mezhep savaşları planlandı. 25 yıl önce planlanan mezhep savaşları daha bugün meydana gelebiliyor. Türkiye üzerinde de 100 yıl öncesinde planlamalar yapılmıştı. Ama Milli Görüş’ün ısrarlı çalışmaları, gayretleri sonucunda onların planlarının ertelenmesine vesile ya da uygulanmasına mani olundu.

Siyasette hiçbir şey tesadüf değildir. Plan-proje Siyonizm’in temel öğesidir. Bu yüzden bu adamlar yüzyıllık planlar yaparlar ve uygularlar.

ABD doları Amerika’ya ait değildir. FED’e aittir. FED ’in bir malıdır. FED de Rockefeller ailesine aittir. ABD Devlet Başkanları dahi Rockefeller’den izinsiz FED’e giremezler.

İnsanlığı etkisi altına alan medya, istediği gibi yönlendirerek Kapitalizmin etkisi altına alıyor. Bu dünyanın bütün ülkelerinde aynı şekilde yapılıyor. Medyanın gücünü fark eden Siyonizm Amerika’da medya kuruluşlarının tamamına yakınını elinde tutmaktadır. Başkanlık seçimlerinde medyanın ne kadar etkili olduğu herkesin malumudur. Ülkemizde 28 Şubat sürecinde darbeciler medyayı etkin bir şekilde kullanmışlardır. Her gün atılan gazete manşetleri, her akşam yayınlanan TV programları bilgi kirliliği meydana getirmiş ve insanlarımız üzerinde açı sapmalarına yol açmıştır. Bugünkü temel sistem insanı düşündürtmemeye yönelik çalışmaktadır.

Suriye’de Esad sonrasını soran, akıl eden var mı? Tamam, Esad gitsin kim gelecek daha zalim birisi. Libya’da Kaddafi sonrası ne oldu. Dış borcu olmayan tek devlet idi. Şimdi petrol gelirlerinin % 35’ini sadece Fransa el koydu. Irak’ta Saddam sonrası ne oldu. Saddam zalimdi, ama Saddam’dan sonra gelen Amerika tam 2 milyon masum insanı öldürdü. Medyada hiç Amerika zalim diyen oldu mu? ’’diye söyledi.

Konferansın ardından Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Bölge Başkanı Muhammed Okutan Mustafa Kurdaş’a tablo takdim etti.

adminadmin