Gündem
Giriş Tarihi : 11-03-2014 17:25   Güncelleme : 11-03-2014 17:25

HIRSIZIN HİÇ Mİ KABAHATİ YOK!

30 Mart Mahalli seçimleri öncesi Samsun'un İlkadım İlçesi'nde "gizli güçler" devreye girerek "kirli siyaset" yapmaya başladı. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı hedef alan bu güçlerin kim olduğu merak edilirkin "İlkadım İlçesi"nde büyük bir hareketlilik başladı...

HIRSIZIN HİÇ Mİ KABAHATİ YOK!
İLKADIM’DA OLAĞANÜSTÜ SÜREÇ BAŞLADI

30 Mart Mahalli seçimleri öncesi Samsun'un İlkadım ilçesi'nde "gizli güçler" devreye girerek "kirli siyaset" yapmaya başladı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı hedef alan bu güçlerin kim olduğu merak edilirkin "İlkadım İlçesi"nde büyük bir hareketlilik başladı...

necattindensecmeler.blogspot.com.tr adresinden yayın yapmaya başlayan "gizli güçler" yazının sonundaki imzalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

SamsunHACK görseli ile paylaşımlara başlayan "gizli güçler" İlkadım Belediyesi'nin 5 yıllık tüm ödemeleri ve hesap işleri dökümleri ile yayınlayacaklarını da duyuran "hecattin samsunlu" isimli facebook kullanıcısı İlkadım'da kirli siyaseti başlattı.

necattindensecmeler.blogspot.com.tr adresinde yer alan bilgileri virgülüne dahi dokunmadan yayınlıyoruz...

İlkadım Belediyesi’ne yönelik ortaya atılan iddialar, mafyanın kamu yönetiminde hangi aşamaya geldiğini gözler önüne seriyor.

Samsun’da seçim öncesi MHP İlkadım Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Necattin Demirtaş'ı destekleyenlerin ellerinde silahlarla çekindikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşmaktan çekinmemesi İlkadım Belediyesi’nde meydana gelen mafyavari yapılanmayı bir kez daha gündeme getiriyor.

BİLİNÇLİ PROVAKASYON MU?

Mesajları yayınlayanlar arasında İlkadım Belediyesi personellerinin de bulunması tepkilere neden olurken, seçim öncesi bu tip davranışların halkı provoke etme amacı taşıdığı ileri sürülüyor.

Herkes tarafından açıkça görülen yerlerde ve hiç çekinmeden ellerinde tüfeklerle çekilen fotoğrafların paylaşıldığı mesaja, “Biz Bu Yolda Ölmeye ve Öldürmeye Ant İçtik, Siz Dik Durun Yeter” ifadesinin konulması halka ve rakip adaylara tehdit mesajı olarak anlaşılıyor. Seçim holiganlarının partizanlıktan öteye tavır almaları 'seçime değil, sanki savaşa giriliyor'  havası estiriyor.

‘VUR DE VURALIM, ÖL DE ÖLELİM’İN ETKİLERİ

Daha önceleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir mitingde gerçekleşen "Vur de Vuralım, Öl de Ölelim" sloganı milleti isyana teşvik olarak görülmüştü. Atılan bu tehdit sloganı karşısında “Onun da Zamanı Gelecek” karşılığının verilmesi Cumhuriyet Savcılığı tarafından isyana teşvik olarak değerlendirilerek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında fezleke hazırlanmıştı.
Ülke genelinde yaşanan olayın bir benzerinin yerelde MHP’li İlkadım Belediyesi personellerinde de görülüyor.

ÖLDÜRMEYE ANT İÇTİK!

Ayrı ayrı resimlenen fotoğraf karelerinde bir elinde tüfek diğer eliyle bozkurt işareti yapanlar arasında İlkadım Belediyesi Çözüm Merkezi'nde birim sorumlusu olarak görev yapan personel de bulunuyor.  O.K'nin 'Biz Bu Yolda Ölmeye ve Öldürmeye Ant İçtik, Siz Dik Durun Yeter'  mesajıyla elinde tüfekle paylaştığı fotoğraf bir devlet kurumunda çalışan bir personele yakışmayacak şekilde. Bir anlamda ‘mafya dili ve racon kesme’ söyleminin olduğu ‘ölmeyi ve öldürmeyi göze alırız’ denilerek, seçimi kazanmak için gayri meşru yollara başvurmanın belirtisi olarak görülüyor.

İşin ilginci bu gelişmeye İlkadım Belediyesi’nden ve MHP Samsun İl Başkanlığı’ndan herhangi bir açıklama gelmemesi. Yetkililer bu olayı tasvip etmediklerini bile açıklamadılar.

MÜDÜRE ÖLESİYE DAYAK!

BELEDİYENİN MÜDÜRÜNÜ KİM DÖVMÜŞTÜ?

Belediyedeki mafya yapılanması iddialarının kaynağı bu olayla sınırlı değil. Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Recep Aslan, kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğramıştı. Akşam mesai çıkışı kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayan Recep Aslan'ın vücudunun bazı yerlerinde kırıklar olduğu belirlenmişti.

Kafasından ve bacaklarından ağır darbe alan Recep Aslan'ın kim veya kimler tarafından darp edildiği belirlenememişti. Bu konuyla ilgili de doyurucu bir açıklama yapılmamış, dayağı atan attığıyla, yiyen de yediğiyle kalmıştı. İlkadım Belediye Başkanlığı makamı olayı yaşanmamış kabul etmişti.

ZABITALAR VATANDAŞIN BOĞAZINA SARILIYOR!

Olayları araştırdıkça izlerin daha da derine indiği anlaşılıyor! Öyle ki, yaşanan mafyavari hesaplaşma yöntemlerinin Kurtlar Vadisi’ni aratmayacak noktaya geldiği görülüyor. İlkadım Belediyesi İlkadım ilçesi Namık Kemal Caddesi üzerinde seyyar satıcıları denetleyen zabıta görevlilerinin, vatandaşlarla kavga etmesi de bu iddiaları doğruluyor.

Olay şöyle gelişiyor:

Bir seyyar satıcıya müdahale eden İlkadım Belediyesi zabıta görevlilerine, bir vatandaş tepki gösteriyor. Zabıtanın tavır ve davranışlarına sinirlenen vatandaş ile bir zabıta arasında tartışma çıkıyor. Tartışma sırasında vatandaşın 'Sen içkili misin?' demesi üzerine öfkelenen zabıta, vatandaşın boğazına sarılıyor. Vatandaş zabıtalar tarafından tartaklanıyor. Olayı gören diğer vatandaşlar ise duruma müdahale ederek zabıtaya tepki gösteriyor. Belediye idaresi yine sessizliğini koruyor.

Olaylar elbette bunlarla da sınırlı değil. Dahası da var. Bazı mahalle çetelerinin finanse edildiği ve mali yönden desteklendiği noktasına kadar varan diğer konular da başka bir yazının konusu.
 
http://necattindensecmeler.blogspot.com.tr
SAMSUNMEDYAHABER.COM
adminadmin