Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-11-2016 12:01   Güncelleme : 14-11-2016 12:01

Hızlı Paralelci Suat Kılıç Yeniden göze girme mücadelesinden asla vazgeçmiyor!

Samsun’un AK Parti’den en genç milletvekili olduktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığına kadar yükselen Suat Kılıç yeniden o eski günlerin özlemiyle, Başbakan ve Cumhurbaşkanının peşinden ayrılmıyor.

Hızlı Paralelci Suat Kılıç Yeniden göze girme mücadelesinden asla vazgeçmiyor!

Trabzon’da, Fethullah Gülen’den okuduğu şiirin şairini sorduğu gençlerden Necip Fazıl ismini duyunca küplere binen ve gençleri ‘şiirin üstadını’ tanımadıkları için fırçalayan Suat Kılıç, Fethullahçı geçmişini örtebilmek için AK Partililerle ve hükümet erkanıyla açılış, açılış dolaşıyor.

Kılıç’ın öğrencileri fırçaladığı şiir öğrencinin haklı olarak dediği gibi Necip Fazıl’ın ‘Utansın’ şiirinden tornistan Gülen’in ‘Sıkılsın’ şiiriydi.

İşleri güçleri çalmak olduğu için Büyük Şair Necip Fazıl’dan da çalmayı ihmal etmemişlerdi.

Sonrasında yani 17/25 Aralık’tan Paralelci diye görevden alındıktan sonra ise Necip Fazıl’ın Çile isimli şiir kitabıyla poz vermeye başlamıştı.

En son Ovit Tineli açılışında Cumhurbaşkanı ve Başbakanla birlikte butona basarken ki resmi Twitter’dan paylaşan Kılıç resmin altına,

İlk kazmayı Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla birlikte vurduğumuz Ovit'te tünelin ucundaki ışık göründü. Emek verenlerin ellerine sağlık” yazmayı da ihmal etmemiş.

Kılıç’ın Twitter hesabını inceleyenler ne demek istediğimizi ve sayfalar boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım paylaşımlarının ne manaya geldiğini daha iyi anlayacaklar.

Okuma Parçası;

http://dirilispostasi.com/a-2657-suat-kilic-ruzgr-bekliyor.html

 

adminadmin