Gündem
Giriş Tarihi : 19-03-2014 11:39   Güncelleme : 19-03-2014 11:39

HİZMET DEDİKODUYLA DEĞİL, PROJEYLE OLUR

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şehre hizmet dedikoduyla olmaz, projeyle olur, icraatla olur. Biz projelerimizi açıklıyoruz, birileri dedikodu yapıyor. Artık Türkiye'de ve Canik'te halkımız dedikoduya, lafa değil, icraata bakıyor" dedi.

HİZMET DEDİKODUYLA DEĞİL, PROJEYLE OLUR
Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halkın sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Eşi Nimet Genç, AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda muhtarla birlikte Gökçepınar Köyü'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Genç, burada vatandaşlarla sohbet etti, onları dinledi. Daha sonra Başalan Köyü'nü ziyaret eden Genç, yoğun kalabalık oluşunca halka hitap etti. Yüzlerce insan tarafından adeta miting gibi karşılanan Başkan Osman Genç, "Geleceğe ve ihtiyaçlara yönelik projelerimizle ilçemize yine hizmet edeceğiz" dedi.

'DEDİKODULARA KARGALAR BİLE GÜLER'

Burada vatandaşlara yönelik konuşan Başkan Genç, "Biz çöpleri varillerle toplanan, sokakları çamur içinde bir Canik'i gıpta ile bakılan ve örnek alınan bir ilçe haline getirdik. Bunu biz söylemiyoruz, gözü olan herkes görüyor ve söylüyor. İlçemizin örnek alınması bizlere onur veriyor. Ancak bugüne kadar Canik'e adım atmayıp, ilçemizde bugünlerde misafir olanlar elle tutulur bir proje sunamayınca dedikodularla halkımızı kandıracaklarını sanıyorlar. Ancak buna kargalar bile güler. Şehre hizmet dedikoduyla olmaz, projeyle olur, icraatla olur. Biz projelerimizi açıklıyoruz, birileri dedikodu yapıyor. Artık Türkiye'de ve Canik'te halkımız dedikoduya ve lafa değil, icraata bakıyor" diye konuştu.

'YIKMAYA DEĞİL, YAPMAYA GELİRİZ'

Köylerin de artık belediye hizmetlerinden yararlanacağını ifade eden Başkan Osman Genç, "Köylerimizdeki evlerin yıkılması gibi bir durum söz konusu değil. Bunu ortaya atanlar iftiralarla, dedikodularla oy avcılığı yapan zihniyettir. Halkımız rahat olsun. Biz AK Parti'yiz, biz Canik Belediyesi'yiz. Biz yıkmaya değil, yapmaya geliriz. Yaptıklarımız zaten ortadadır. İnşallah köylerimizi de belediye hizmetlerine kavuşturacağız. Canik'in köylerinde bulunan okullarımıza, camilerimize, çeşmelerimize el atacağız, düzenlemeler yapacağız" şeklinde konuştu.

'SANDIKLAR AK PARTİ'YE DOLACAK'

Başalan Köyü'ne müjdeler de veren Genç, şunları söyledi: "Başalan Köyümüzde inşallah Hanımlar Lokali, halı saha, hayvan pazarı önceliğimiz olan hizmetler olacak. 31 Marttan itibaren bu hizmetleri en ivedi şekilde yapacağız." AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da, Canik'te halkın oynanan oyunların farkında olduğunu belirterek, vatandaşların AK Parti ve Başbakan Erdoğan'ın yanında olduğunu söyledi. Hocaoğlu, "Canik halkı kararını vermiştir. İnşallah ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyan 30 Mart'ta sandıkları AK Parti'yle dolduracağız" dedi.

'BAŞBAKAN CANİK'İ ÖNEMSİYOR'

AK Parti'nin hizmet partisi olduğuna işaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır ise, Canik'te gördüğü manzaranın kendisini gururlandırdığını dile getirdi. Bakır, "Görüyorum ki Başkanımızın Canik'te yaptığı hizmetleri halkımız da takdir ediyor. AK Belediyeciliğin en güzel bir şekilde sergilendiği Canik'te Başkanımız Osman Genç'e verilen destek göstermiştir ki Canik'e bir kez daha AK Parti damga vuracaktır. Başbakanımızdan üç ödül alan ve Başbakanımızın önem verdiği Canik'ten bir rekor daha bekliyorum. Canik'te AK hizmet başkanımızla birlikte devam edecektir" açıklamasını yaptı.

Milletvekili Bakır ve Başkan Genç daha sonra gittikleri Kestanepınar ve Alibeyli köylerinde de vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.
adminadmin