Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-02-2020 10:04   Güncelleme : 14-02-2020 10:04

Hizmet-İş Sendikası Ayvacık Belediyesi İle Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı!

İmza törenine Samsun Şube Başkanımız Ziya Uzun, Başkan Yardımcısı Arif ÇELİK, iş yeri temsilcisi Nuri KILIÇ, Ayvacık Belediye Başkanı Halil KALAYCI, Başkan Yardımcısı Vedat Yazıcı, birim müdürleri Fermude ÖZTÜRK, Eren YÜKSEL katılım sağladı.

Hizmet-İş Sendikası Ayvacık Belediyesi İle Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı!

İmza töreninde konuşan Samsun Şube Başkanımız Ziya Uzun, toplu iş sözleşmesi ile hedefledikleri rakama ulaştıklarını kaydederek, “İmzaladığımız toplu iş sözleşmesi ile üye arkadaşlarımızın ücretleri, sosyal hakları, çalışma koşulları ve ekonomik dengeleri gibi daha birçok konuda karşılıklı uzlaşı içerisinde görüşmeler sağladık, karşılıklı hoşgörü çerçevesinde geçirdiğimiz sözleşme görüşmelerinde mutlu bir neticeye ulaştık. Üyelerimizin yüzünü güldüren bu toplu iş sözleşmesi ile beraber belediye işçisi olan arkadaşlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

 

Toplu iş sözleşmesi hakkında bilgi veren Uzun, sözleşmenin bir yıl geçerli olduğunu, ücretlerde toplam %25 oranında artış olduğunu belirtti.

Uzun, sözleşmeye katkılarından dolayı emeğe ve emekçiye katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Halil Kalaycı beyefendi ye ve komisyona üyelerine şükranlarımı sunuyorum dedi.

 

Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı da “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren saklı cennetimiz, Ayvacık’ımız için işçimizin, memurumuzun maaşlarını geciktirmeden ödemekteyiz. Saklı cennet Ayvacık daha güzel noktalara taşıya bilmek için personelimiz ile özverili çalışmaktayız Belediyemizin imkânları dâhilinde çalışanlarımızın İşçilerimizin emeğine ve alın terine saygılıyız. Toplu iş sözleşmemiz hayırlara vesile getirsin inşallah” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN