Eğitim
Giriş Tarihi : 16-11-2013 10:31   Güncelleme : 16-11-2013 10:31

HİZMET İŞ’TEN DOPİNG KART UYGULAMASI

Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası Samsun İl Başkanı Fatih Güzel, Hizmet İş Sendikası’nın Dopnig Kart ile üyelerinin ilk ve orta öğretime devam eden çocuklarına, internet üzerinden bedava eğitim imkânı sunduklarına belirterek, Hizmet İş’in insanı, emeği ve eğitimi faaliyetlerinin merkezine alan bir sendika olduğunu kaydetti..

HİZMET İŞ’TEN DOPİNG KART UYGULAMASI
HİZMET-İŞ, üyelerinin ilk ve orta öğretime devam eden çocuklarının, 12 ay boyunca internet üzerinden bedava eğitim imkânına kavuştuğunu belirten Güzel şöyle konuştu;
 
"Eğitilmeyen Öğütülür" düsturuyla eğitim faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Sendikamız, özel bir eğitim firması ile anlaşarak DOPİNG KART ile üyelerimizin ilk ve orta öğretime devam eden çocuklarına ücretsiz ve kesintisiz bir eğitim fırsatı getirdi.
 
Sendikamız, http://www.724egitim.net/v1/uye_giris.asp internet üzerinden günün her saatinde ulaşılabilen eğitim ile dershanelerin bırakacağı boşluğu, özel ders imkânını, okula destek kaynak kitap imkânını, lise hazırlık sınavlarını, üniversite hazırlık sınavları kaynak kitaplarını ve soru bankalarını "DOPİNG KART" aracılığıyla  üyelerimizin çocuklarının kullanımına sunuyor.
 
DOPİNG KART; "Tüm Derslere Doping, Sınav Öncesi 300 Bin Soru" sloganıyla yayında olan, kişinin öğrenme becerilerini artıran, başarı haritasını ve eksiklerini çıkaran, kişiye özel eğitim yöntemi sunan, 7/24 kesintisiz eğiten ve öğreten,  hızlı ve kalıcı öğreten, öğretirken eğlendiren,  kitaplığı ve ihtiyaçlarının tamamının tek bir ekranda toplandığı faydalı online eğitim sistemi. Piyasa değeri 480 TL değerinde olan bu hizmet, "eviniz okul", "dershane evinde" anlayışıyla 1 yıl boyunca üyelerimiz ve çocuklarının hizmetinde olacak.
 
Destek Eğitime ihtiyacı olan her bir öğrenci ile uzman eğitimcileri ortak bir eğitim platformunda, videolu eğitim, karşılıklı etkileşim, sanal sınıflar, uygulamalı eğitim, öğren/öğret ve basit görseller ve butonlar kullanılarak, eğitime hızlı ulaşım gibi modüller ile buluşturan bir bu online eğitim sisteminden üyelerimizin ilk ve orta öğretime devam eden çocukları 12 ay boyunca ÜCRETSİZ olarak istifade edecek.
 
Teknoloji alanında yaşanan hızlı değişimin ve dönüşümün sunduğu imkânları üyelerimiz ve çocuklarının istifadesine sunan Sendikamız, bu yeni sosyal sorumluluk projesi ile üyelerimiz ve çocuklarına eşsiz bir hizmet daha sunuyor.
 
ÜNİVERSİTEDE OKUYANLARA EĞİTİM YARDIMIMIZ DEVAM EDİYOR
 
Bununla birlikte üyelerimizin 4 yıllık fakültelerde okuyan, master-doktora yapan çocuklarına da 2008 yılından beri yapmış olduğumuz eğitim yardımımız bu yılda devam ediyor. Sendikamız yeni bir sendikal anlayış inşa etme iddiasını, sendikacılık uygulamalarını ücret sendikacılığı ile sınırlı tutmayarak kanıtlamaktadır.İlkeli, kararlı, onurlu sendikacılık ilkelerinin öncüsü ve savunucusu Sendikamız HİZMET-İŞ, geçmişte olduğu gibi gelecekte de fark yaratan özgün projeler uygulamaya devam edecektir.
 
adminadmin