Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 21-01-2012 12:15   Güncelleme : 21-01-2012 12:15

Hodri Meydan

Halep oradaysa arşın da burada Bu ülkede ki hainler ve hainlerin hıyarının peşinden bir avuç tuz ile koşan geri zekâlı yavşakların sayısının çokluğu Müslüman bir Türk olarak beni son derece rahatsız ediyor

Hodri Meydan
Halep oradaysa arşın da burada

Bu ülkede ki hainler ve hainlerin hıyarının peşinden bir avuç tuz ile koşan geri zekâlı yavşakların sayısının çokluğu Müslüman bir Türk olarak beni son derece rahatsız ediyor.

Diğer taraftan da içimizdeki hainlerin yaptığı bu ihanetler milletimizi uzun süredir esir alan rehavet uykusundan uyandıracağı için de bizleri sevindirmiyor değil hani.

Dünyanın başka bir yerinde bizde ki kadar vatan haini ve onların değirmenine su taşıyan gazeteci, aydın ve devlet adamı kimlikli yavşak var mı bilmiyorum. Bildiğim tek şey kısa vadede bu gidişin sonunun ülkemiz ve biz Müslüman Türkler için acılı bir süreç olacağını; fakat diğer taraftan da bu sıkıntılı sürecin uzun vade de bizi aslımıza döndürecek bir değişimin başlangıcı olacağı kanaatindeyiz.

Bu süreçte mahalle değiştirmiş sakallı maymun gibi dönmeler canımızı sıksa da biz geçmiş günlerin hatırına onu ve onun gibileri yapıcı bir üslupla

“yanlış yapıyorsunuz, sizin gittiğiniz bu yol, doğru değil, aklınızı başına alın”

Biçiminde bir uyarıyı üzerimize vazife addediyoruz. Fakat gözleri körelmiş, doğruları göremeyen bu maymun takımı kendilerini uyaran sevenlerine inat sanki bir marifetmiş gibi kripto ermeniler ile beraber bas bas bağırıyor,

“Biz de ermeniyiz var mı bir itirazınız, zorunuza mı gidiyor”

Naralarıyla yanlış da ısrar ediyorlar. Madem sordunuz söyleyelim.

Evet eski komşum senin ve diğer ermeni yalakalarının bu “ne pahasına olursa olsun gündem de kalayım” tavrı ile, bir ermeninin ölüsü üzerinden bana ve milletimin ekseriyetinin inandığı değer yargılarına saldırmanız, hakaret etmeniz zorumuza gidiyor.

Diğerleri neyse de özellikle eski müftü olan bir babanın evladının Ermeniler ile aynı safta olması bizi üzüyor. Babanın Müslüman, isminin bir Türk ismi olduğunu biliyoruz. Ama dedenin ve onun babasının isminin ne olduğunu ve senin o babanın evladı olduğundan şüphe ediyoruz.

Bu sebepten ötürüde önceki bir yazımızda hacca giderken eşkıyalarca soyulan piri fani ihtiyarın aklından geçen  “Bu işte bir yanlışlık var, kendi adı Ahmet olan birisinin böyle bir şerefsizlik yapması mümkün değil” düşünceyle sana açıkça soruyorum.

“Senin dedenin adı be adam”

Bu sorumuza vereceğin cevap Mehmet, Hasan, Ali, Osman ve benzeri isimler olsa da biz soyunda ki dedelerinden birisinin isminin “hrant” olduğunda ısrarcıyız ve bu işin peşini bırakmaya da hiç niyetimiz yok haberin ola.

Çünkü soyunda bir bozukluk veya karışıklık olmayan birisi ermeni piçlerinin 1908- 1915 arasında Doğu Anadolu da Türk insanına, 20 ocak 1990 da Bakü de soydaşlarımıza, kardeşlerimize, Hocalı da 800 den fazla Azeri Türk’e, Eleyez Dağı’nın batısında kalan Ağbaba ve Şöreğel’de masum insanlara yaptıkları katliamı bile bile ve tüm dostane uyarılara rağmen ısrarla

“Hepimiz ermeniyiz, hepimiz hırantız” diye bağırmaz.

Tüm uyarılara rağmen sen ve senin gibi düşünenler ısrarla “ ben de ermeniyim” diyorsa her aklı başında ve sağ duyu sahibinin nefretini, bedduasını ve başına gelecek (manevi) belaları da peşinen kabul etmiş sayılır.

Diğer taraftan;

Müslüman Türk milletinin tartışmasız ihanet ve hainlik saydığı bu tür söylemleri desteklemeyi bir tarafa bırakın, sürü psikolojisiyle ve bilinçsizce dahi olsa tekrar edenlerin de kanından şüphe etmemek bu millete yapılan hainliğin başka bir türüdür.

Ey ermeni dölü vatan haini yavşaklar ve onların borazancısı ermeni yalakası yerli hainler, ağababalarınızın size emrettiklerini ve hainlik konusunda üzerinize düşeni yapmaktan çekinmeyin. Zamanı geldiğinde Müslüman Türk milleti olarak bizim de hainlere cevap vermek için son nefesimize kadar üzerimize düşeni yapacağımızdan emin olun.

Geçmişte isimleri “Ahmet, Mehmet, Hasan, Hüseyin” olan dedelerimizin, gerçek isimleri “hrant, mişon, ares, arin “ olan dedelerinize ve onların destekçisi vatan haini şerefsiz çakallara karşı verdiği mücadeleyi asla unutmayın.

Çünkü;

Adı “ Cemal, Muhammed, Haktan, Mahir, Süleyman, Ebu Bekir” olan Müslüman Türk evlatları geçmişte dedelerinizin yaşadıklarını yakın bir zamanda sizlerinde aynıyla yaşayacağınıza dair size garanti veriyor.

Bu bir tehdit mi?

Konuyu dışarıdan takip eden objektif insanlar için bu bir

“Öngörü ve tespit”,

Sürü psikolojisiyle hareket eden, ne yaptığını bilmeyen sele kapılmış cahiller için

“Bilgilendirme ve uyarı”,

Müslüman Türk düşmanı aleni ve kripto Ermeniler için ise

“Evet, bu bir tehdittir”.

Ey Müslüman Türk insanı

Zaman kimlikleri netleştirme ve safları sıklaştırma zamanı.

Çünkü bu millet hiç kimseden çekmedi “cismi ermeni ismi Müslüman” olan kriptolardan çektiği kadar.

Soyunun kimden geldiğini öğrenmek ve boyunun ölçüsünü almak isteyen buyursun bu (psikolojik) savaştaki yerini alsın.

Çünkü tarih tekerrürden ibarettir ve dedelerimizin yaptıkları bizim yapacaklarımızın teminatıdır.

Halep oradaysa arşın da burada. Hodri meydan
adminadmin