Genel
Giriş Tarihi : 28-04-2020 13:39   Güncelleme : 28-04-2020 13:39

HÜDA PAR'dan Diyanet İşleri Başkanının Açıklamasına Destek

Cuma hutbesinde, "İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtiliği, eşcinselliği lanetliyor." sözleri üzerine hakkında, bazı baro ve STK'lar tarafından suç duyurusunda bulunulan Erbaş'a HÜDA PAR'dan destek geldi.

HÜDA PAR'dan Diyanet İşleri Başkanının Açıklamasına Destek

ONLARA BU CESARETİ VEREN HÜKÜMET YAPTIĞI YANLIŞTAN BİR AN ÖNCE DÖNMELİ!

Cinsel sapkınlığa sahip çıkan Ankara Barosu, İzmir Barosu, HDP, CHP ve İHD'nin, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında yaptığı suç duyurusuna her kesimden tepkiler çığ gibi büyürken, Erbaş'a siyasi parti temsilcilerinden de destekler gelmeye devam ediyor.

 

Konuyla ilgili İLKHA'ya açıklamada bulunan HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, Diyanet İşleri Başkanı'nın hakkı söylediğini belirtti.

 

"Umarım hükümet, bu olay vesilesiyle yaptığı yanlışların farkına varacaktır"

 

Ali Erbaş Hocanın bu açıklamayı daha önceden yapması gerektiğini söyleyen HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, "Ali Erbaş, kesin şer'i naslara, modern tıbba ve genel ahlaka göre merdut olan hususlar hakkında söylenmesi gerekeni söylemiştir. Bu sapıklıkların Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yıllarca önce mahkûm edilmesi lazımdı. Bu toplum, Ali Erbaş Hoca'yı yalnız bırakmayacaktır. Ancak Ali Hoca'ya sahip çıkmak, sadece suç duyurusunda bulunanlara ve onlara arka çıkanlara tepki göstermek demek değildir. Bu çevrelere suç duyurusunda bulunma gerekçesi oluşturan mevzuatı getirenlere de tepkiler gösterilmelidir. Bu gidişle Allah'ın ayetlerine sahip çıkma suç haline gelecektir. Umarım hükümet, bu olay vesilesiyle yaptığı yanlışların farkına varacaktır. Bu sapıklıklara yasal güvence oluşturan ve toplumda yayılmasının zeminini oluşturan 6284 sayılı yasa ve İstanbul Sözleşmesi, toplumun genel ahlakını ve değerlerini ifsat etmiştir." dedi.

 

"6284 sayılı yasanın ilgili maddeleri ivedilikle yasadan çıkarılmalıdır"

 

Cinsel sapkınlığı savunanların cesaretini hükümetin yanlışlarına bağlayan Demir, şunları kaydetti:

 

Onlara bu cesareti veren hükümet, yaptığı yanlıştan bir an önce dönmeli, İstanbul Sözleşmesine atılan imza geri alınmalıdır. Bunun yanı sıra Aileyi Koruma Kanunu denilen 6284 sayılı yasanın ilgili maddeleri ivedilikle yasadan çıkarılmalıdır.

İLKHA

Recep YAZGANRecep YAZGAN