Genel
Giriş Tarihi : 28-07-2017 16:19   Güncelleme : 28-07-2017 16:19

Hüsrev Yılmaz Tekzip Metni

​AÇIKLAMA VE İSTEM

Hüsrev Yılmaz Tekzip Metni

Akasyamhaber.com haber sitesinde 21.06.2017 günlü internet sayfasında, ‘Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde neler Oluyor’ başlığıyla, bir habere yer verilmiş ve haber içeriğinde, hakkımda “Hüsrev Yılmaz’ın kendisine iş müracaat edenlere ahlaksız teklifte bulunduğu iddiaları ortalığı karıştırdı” ifade edilmiştir.

Haberde yer verildiği şekilde hakkımda yazılan haber, bir haberin altında yapılan yorumun gerçek bir habermiş gibi haber yapılmıştır. Bu haberin ne bir kaynağı ne de uzaktan yakından bir gerçeklik payı vardır. Tamamen gerçek dışı bir haberdir. Benim hakkımda çıkan haber yalan haberdir. Yorum yapan kişi gerçek bir kişi değildir. Yorumdan bir haber olmaz. Hastanede böyle bir olay olmamıştır. Buna ilişkin en ufak bir şikayet dahi olmamıştır. Söz konusu haber iftira olan bir yorumun haberleştirilmesidir.

Bu ihtarnamenin size tebliğinden itibaren iki gün için mevcut yanlış haberin site içeriğinden çıkarılarak yerine aynı punto ile aynı haber yerinden aşağıda yer verilen düzeltme metnimizin bir hafta süreyle yayınlanmasının, yayınlanmadığı takdirde; sulh Ceza Mahkemesi’nde tekzip yaptıracağımı ve maddi ve manevi tazminat davası açacağımı, Anayasanın 12. , 5651 sayılı internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkındaki yasanın 9. Maddesi gereğinde ihtaren bildiririz. 

CEVAP VE DÜZELTME METNİ

Tekzip gazetesini Akasyamhaber.com haber sitesinde 21.06.2017 günlü internet sayfasında, ‘Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde neler Oluyor’ başlığıyla, bir habere yer verilmiş ve haber içeriğinde, hakkımda “Hüsrev Yılmaz’ın kendisine iş müracaat edenlere ahlaksız teklifte bulunduğu iddiaları ortalığı karıştırdı” ifade edilmiştir.

Haberde yer verildiği şekilde hakkımda yazılan haber, bir haberin altında yapılan yorumun gerçek bir habermiş gibi haber yapılmıştır. Bu haberin ne bir kaynağı ne de uzaktan yakından bir gerçeklik payı vardır. Tamamen gerçek dışı bir haberdir. Benim çıkan haber ile bir ilgim yoktur. Yorum yapan kişi gerçek bir kişi değildir. Yorumdan bir haber olmaz. Hastanede böyle bir olay olmamıştır. Buna ilişkin en ufak bir şikayet dahi olmamıştır. Söz konusu haber iftira olan bir yorumun haberleştirilmesidir. Kamuoyuna duyurulur. 28.07. 2017

İHTAR EDEN

HÜSREV YILMAZ

 

 

adminadmin