Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 01-01-2014 16:37   Güncelleme : 01-01-2014 16:37

HUZUREVİ'NDE İKİNCİ BAHAR

Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden 65 yaşındaki Fikriye Duman ile 75 yaşındaki Yakup Aydemir, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in kıydığı nikahla yaşamlarını birleştirdi. Yılbaşı akşamı gerçekleşen nikahta Başkan Genç, yaşlı çifte mutluluklar diledi.

HUZUREVİ'NDE İKİNCİ BAHAR
Uzun süredir Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşayan 65 yaşındaki Fikriye Duman ile 75 yaşındaki Yakup Aydemir, yılbaşı akşamı düzenlenen nikahla dünya evine girdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in kıydığı nikahın şahitliği ise Samsun Vali Yardımcısı Hasan Özhan ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım yaptı.

GENÇ, MUTLULUK DİLEDİ

Çiftin nikahını kıyan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "2013 yılının son gününde mutlu bir akşam yaşıyoruz. 2014 yeni bir yıl, yeni bir heyecan demek. Dolayısıyla başta huzurevi sakinleri olmak üzere herkese sağlık ve huzur içinde mutlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. Evlilik kararı alan çiftimize mutluluklar diliyorum. Allah onları mesut ve bahtiyar eylesin" dedi.

ŞAHİTLERDEN GÜZEL TEMENNİLER

Yaşlı çiftin nikah şahitliğini yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım da, yaşlı çift için "İnşallah bir yastıkça gençleşirler" temennisinde bulunurken, Samsun Vali Yardımcısı Hasan Özhan yaşlı çifte sağlık ve uzun ömürler diledi.

DANS ETTİLER

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in nikah akdini gerçekleştirdiği düğünde yaşlı çifte evlilik cüzdanını Vali Yardımcısı Hasan Özhan verdi. Tebrikleri kabul eden çift daha sonra ilk dansı konukların eşliğinde gerçekleştirdi. İkinci baharını yaşayan çift düğün pastasını keserek birbirlerine ikram ettiler.
adminadmin