Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-03-2019 14:45   Güncelleme : 23-03-2019 14:56

İbrahim Sandıkçı: Turizmin Adresi Canik Olacak!

31 Mart Yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandıran Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’te bulunan doğal güzelliklerden bahsettiği açıklamasında “Bu güzel doğa harikası ilçemizde doğa turizmine önem vereceğiz, doğa turizminin kalbi burada atacak” dedi.

İbrahim Sandıkçı: Turizmin Adresi Canik Olacak!

Canik için her zaman çalışmaya hazır olduğunu belirten Sandıkçı, Canik artık turizmde de adından söz ettirecek diyerek şöyle devam etti; “Bizler Canik’in doğal güzelliklerini ve tarihini göz önüne çıkaracak çalışmalar yapacağız. Bu doğal güzellik deniziyle, yeşillikleriyle birçok ilçenin hayali böyle olmaktır ve biz buna sahibiz, bunu değerlendireceğiz”

Gölalan Şelalesi Cazibe Merkezi Olacak

“Gölalan mahallemizde olan gizli cennet olarak da nitelendireceğimiz şelalemiz var. Şelalemizin etrafına doğal dokuyu bozmayacak şekilde yapacağımız projelerle halkımızın ve turistlerimizin hizmetine sunacağız. Bizler yapacağımız her hizmeti her projeyi ilçemizin gelişimine katkı sunmak için yapacağız. Bakın Kaleboğazı mahallemizde bulunan Bizanslılara ait kale kalıntıları var. Bunları nasıl değerlendirmemiz gerektiği ile ilgili çalışmalarımız sürekli devam edecek. Canik’in tarihi çok eskilere dayandığı için buralar tarih kokan yerler, bunu değerlendirmek boynumuzun borcudur”

Yamaç Paraşütünün Adresi Canik Olacak

“Tarihe verdiğimiz önem kadar bizler ilçemize uygun spor dallarını da destekliyeceğiz. Öncelikle Yamaç paraşütü için çok uygun olan Canik ilçemizde hali hazırda bu spor Gültepe mevkimizde yapılmaktadır.  Bunun daha geliştirilmesi için yerel yönetim olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

adminadmin