Sağlık
Giriş Tarihi : 26-07-2019 13:46   Güncelleme : 26-07-2019 13:49

İçeriği geçmişten günümüze kadar sır gibi saklanan Arap Kızı Kremi Nedir?

Arap kızı kremini çeşitli cilt problemleri için kullanılan ve etkisini oldukça hızlı gösteren kremlerden bir tanesidir.

İçeriği geçmişten günümüze kadar sır gibi saklanan Arap Kızı Kremi Nedir?

İçeriği geçmişten günümüze kadar sır gibi saklanan Arap kızı kremi pek çok cilt problemlerine de iyi gelmektedir. 

Arap kızı kremini sivilceleriniz için kullanacaksanız öncelikle kükürtlü sabunla cildinizi iyice temizlemeniz gerekir. Akabinde temizlenen cilde Arap kızı kremi uygulanabilir. Kremi gece yatmadan önce sürmeniz ve sabah kalkınca ılık su ile iyice yıkamanız önerilir. 

Eğer Arap kızı kremi cilt lekeleri için kullanılacaksa öncelikle cilt için kullanılan kozmetik ürünlerinde kaliteli olanları tercih etmeniz gerekir. Her gün düzenli olarak Arap kızı kullanılmasında fayda vardır.

Cilt üzerinde oluşan çatlaklar için kullanılacaksa çatlak oluşan bölgelere krem masaj yapılarak uygulanmalıdır.

Arap Kızı Kremi Ne İşe Yarar?

Arap kızı kremi diğer kozmetik ürünlerine göre daha geniş kullanım alanına sahiptir. Tüm vücutta rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle sivilce lekeleri, cilt kararmaları, güneş ve yaşlılık lekelerinde oldukça etkilidir. Yine esmer tenli bayanlar ten rengini açmak için kullanabilirler. Eğer koltuk altı, dirsek bölgesi gibi bölgesel kararmalar varsa burada da kullanıma uygundur. Doğuştan gelen sivilcelerin giderilmesi için de Arap kızı kremi kullanılabilir. Zamanla cilt üzerinde kalıcı olan bazı lekeler ve tahribatlar olabilir bu gibi sorunlar için de kullanılabilir.

Arap Kızı Kremi Nasıl Kullanılır?

Arap kızı kremini kullanmadan önce uygulanacak bölge iyice temizlenmeli ve krem uygulanmalıdır. Arap kızı kremi iki çeşittir her iki çeşit krem de aynı şekilde kullanılır. Arap kızı kremini kullanmadan önce mutlaka cildinizin küçük bir bölgesinde deneme yapmanız gerekir akabinde cildiniz reaksiyon göstermiyorsa uygulayabilirsiniz. Göz ve dudak gibi hassas alanlara kesinlikle uygulanmamalıdır. Hamile ve emziren anneler kremi kullanmadan önce doktoruna danışabilir.

Uzun yıllardır bayanların gözdesi olan Arap kızı kremi son zamanlarda da bayanların en sevdiği ürünler arasında yer almıştır. Ünlülerinde sıkça kullandığı krem cilt lekelerine iyi geldiği kadar, cilt kırışıklıklarına da iyi gelmektedir. Krem bölgesel sorunların yanında tüm vücuda rahatlıkla uygulanabilir. Fakat 12 yaş altı kullanıma uygun değildir.

adminadmin