Genel
Giriş Tarihi : 18-07-2018 08:43   Güncelleme : 18-07-2018 08:43

İçişleri Bakanlığı Büro Personel Alımı Başvuru Şartları!

İçişleri Bakanlığı Büro Personel Alımı Başvuru Şartları!

İçişleri Bakanlığı personel alımı için yaptığı duyurunun ardından başvuruları bugünden itibaren almaya başladı.

İçişleri Bakanlığı taşra teşkilatı, Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe nüfus birimlerinde istihdam edilmek üzere, 1117 adet sözleşmeli büro personeli alacak.

İşte 2018 İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları

İçişleri Bakanlığı Bin 117 personel alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. Başvuruların ardından sözlü sınav gerçekleştirilecek. Bakanlık personelleri taşra teşkilatı, Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe nüfus birimlerinde istihdam edecek. İçişleri Bakanlığı personel alımı için başvurular ne zaman sona erecek. Sınava başvuru şartları neler? İşte detaylar ve kontenjan bilgisi.

İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesinde yaptığı duyuruda, sözleşmeli personel alımına adayların nasıl başvuru yapacaklarını da açıkladı.

1- Adaylar bu formu elektronik ortamda doldururken “Tamam” butonuna basmadan önce bilgilerinde eksiklik veya hata olduğunu fark ederlerse 20 TEMMUZ 2018 tarihi saat: 17.30’a kadar “İptal” butonuna basarak İş Talep Formunu yeniden güncelleyebileceklerdir.

2- Başvuruda bulunan adaylar, müracaat tarihleri arasında bu formun çıktısını alacaklardır. Giriş (sözlü) sınavına katılmaya hak kazanan adaylar, İş Talep Formunun çıktısı ile ilanda belirtilen diğer sınav başvuru belgelerini en geç 31 TEMMUZ 2018 tarihi mesai bitimine kadar bulundukları İlin Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüklerine imza karşılığı elden teslim edeceklerdir.

haberturk

adminadmin