Güncel
Giriş Tarihi : 22-05-2019 15:32   Güncelleme : 22-05-2019 15:32

İftar sofralarında coca cola’ya hayır!

Akasyamhaber olarak 2015 yılında başlattığımız İftar sofralarında Coca Cola’ya hayır kampanyasını bu yıl da devam ettiriyoruz.

İftar sofralarında coca cola’ya hayır!

2015 yılında Türkiye genelinde başlatılan İftar sofralarında Coca Cola’ya hayır kampanyasına bu yıl da dikkat çekerek iftar sofralarından başta coca cola olmak üzere kola ve benzeri gazlı içeceklerin yer almaması için oruç tutan tüketicileri uyarmaya devam ediyoruz.

Ramazan ayı yaklaştığında Coca Cola’nın Ramazan ve iftar sofrası reklamları artarken özellikle Ramazan Ayı’nda Müslümanların iftar sofralarında Coca Cola’ya yer vermemeleri için kampanyalar da düzenlenmeye başlanıyor..

2015 yılıdan duyarlı vatandaşların Coca Cola’nın sağlığa zararına da dikkat çekerek başlattıkları kampanyanın asıl amacı ise emperyalistlerin en önemli sembolü olan Coca Cola’nın Müslümanların iftar sofralarından yer almaması..

Sosyal Medya üzerinden başlatılmıştı;

 “Ramazan sofralarımızda dinî ibadetimizi yerine getirirken sakın ola emperyalistlerin cephanelerine destek olmayalım.

Irak, Filistin ve Afganistan’ı unutmayalım. Filistin’de çocuklarımız yediğimiz, tükettiğimiz birçok gıdanın rengini bile unutmuşken, bizler onlara zulüm olarak geri dönecek bu ürünleri satın almayalım ve kampanyaya destek olalım” şeklinde yorumlar yapılırken bir başka yorumlarda ise, “Biz Müslümanlar olarak gidip mübarek Ramazan Ayında bu ürünleri alarak destek olmayalım. Kendi çıkarları için insanlık onurunu hiçe sayanların ürünleri ile oruç açmayalım” deniliyordu.

Akasyamhaber’in olarak 2015 yılında başlattığı İftar sofralarında Coca Cola’ya hayır kampanyasının duyarlı medya organlarının desteğiyle bu Ramazan’da da çığ gibi büyüyerek hedefine ulaşacağı bekleniyor.

adminadmin