Gündem
Giriş Tarihi : 22-02-2014 11:12   Güncelleme : 22-02-2014 11:12

İHANET ÜLKE GÜNDEMİNDE

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in, AK Parti Camiasında şaşkınlık yaratan “ihanet var” açıklaması yaygın basın ve sosyal medyada yankı buldu.

İHANET ÜLKE GÜNDEMİNDE
Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın posterleri ve belediye broşürlerinin içinde bulunduğu bulunduğu gazetede kendisine yönelik karalama kampanyası yapıldığını ve bu gazetenin Canik’teki AK Parti SKM’lerinde dağıtılmasını açıkça “ihanet” diyerek adeta isyan etmesi, AK Partilileri olduğu kadar diğer parti adaylarını da şaşkına çevirdi.

GENİŞ YANKI BULDU

AK Partili bir büyükşehir belediye başkanının aynı partili bir ilçe belediye başkanına yönelik sürdürdüğü kampanya yaygın basın ve sosyal medyada geniş yankı buldu.
 
Başkan Genç’in açıklamaları, Haberler.com, starhaber.tv, Kafesiyaset.com, habertempo.com,aktifhaber.com, millihaber.com,haberturk.com,tnthaber.com, haber3.com, gazetevatan.com, sondakika.com, radikal.com.tr gibi haber portallarında yayınlandı.
 
CENGİZ VE GÜNAYDIN’IN TEPKİSİ

Bu arada Yuduf Ziya Yılmaz ve Ekibinin Osman Genç’i hedef alan davranışı, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz tarafından da “kindarlık” olarak nitelendirildi.

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın da Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın kendisinden başkasına tahammül edemediğini öne sürerek tepkisini ortaya koydu..
 
‘DEŞİFRE OLDULAR’ DEMİŞTİ
 
Osman Genç, AK Partilileri şakına çeviren ilk açıklamayı Canik SKM’nin açılışında yapmış, isim vermeden Yılmaz ve ekibini kastederek “deşifre oldular” demişti.
Başkan Genç, Büyükşehir Belediyesinin “Sizin İçin” adlı broşürü ile Yılmaz’ın posterlerinin; aleyhine haber yapan gazete ile birlikte AK Parti seçim bürolarına ve esnafa dağıtılması karşısında partimize açıkça ihanet var diyerek yine isim vermeden Yusuf Ziya Yılmaz’ı işaret etmişti.

Haber Gazetesi
 
 
 
adminadmin