Güncel
Giriş Tarihi : 30-04-2015 19:50   Güncelleme : 30-04-2015 19:50

İHH Başkanı Yıldırım’dan Başkan Külcü’ye Ziyaret

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti

İHH Başkanı Yıldırım’dan Başkan Külcü’ye Ziyaret
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.
Çorum’da olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Çorum’u çok güzel bulduğunu söyledi. Çorum’da bulunduğu süre içerisinde halkın belediye hizmetlerindeki memnuniyet oranını çok yüksek gördüğünü dile getiren Yıldırım, “Sayın Belediye Başkanımızın bundan sonraki yapacağı çalışmalarında da başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra da hizmetlerine çok daha güzel bir şekilde devam eder. Halkın sevgisini de sıcak tutar.” dedi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Bülent Yıldırım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İHH’ın çalışmalarının takdire şayan olduğunu dile getirdi.
İHH’nın dünyanın herhangi bir kıtasında, herhangi bir ülkesinde meydana gelen bir felakette o bölgedeki insanların yardımına koştuğunu vurgulayan Külcü, Bülent Yıldırım’ın şahsında tüm İHH gönüllülerine teşekkür etti.
Ziyarette AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Bolcan ile Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan da hazır bulundu.
adminadmin