Sağlık
Giriş Tarihi : 06-05-2014 11:17   Güncelleme : 06-05-2014 11:17

İHH,İNSANLARI YAKINLAŞTIRIYOR, KAYNAŞTIRIYOR!

İHH tarafından düzenlenen bir panele katılmak üzere Samsun'a gelen İnsani Yardım Vakfı İstanbul Şube Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz ve SİYAH yöneticileri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taçı'yı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

İHH,İNSANLARI YAKINLAŞTIRIYOR, KAYNAŞTIRIYOR!
İnsani Yardım Vakfı olarak, dünyanın 140 Ülkesinde ihtiyacı olan insanlara yardım elini uzatmak için çalışmalar yaptıklarını belirten İstanbul Şube Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz, " 12 Ülkede 23 yetimhanemiz mevcuttur. Dünya çapında 43 bin yetim yavrumuzun her türlü ihtiyacını karşılamaya gayret gösteriyoruz. Bunu gönüllüler sayesinde başarıyoruz. Bu konuda Samsun, 81 il içerisinde 4.sıradadır. "dedi.

Yetim çocuklara katkı vermek için kendisinin de gönüllü olacağını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, " Dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan ve yardıma ihtiyaç duyan insanlara yönelik çalışmalarınızı ilgi ile izliyor ve çok beğeniyorum. İnsanları yakınlaştırıyor,kaynaştırıyorsunuz. Yetim yavrularımıza bende elimden gelen bütün katkıyı vermeye hazırım" diye konuştu. 
adminadmin