Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 20-07-2017 10:08   Güncelleme : 20-07-2017 10:08

İki Melun Bir Arada

Başlıktan da anlaşılacağı üzere iki alçak almanyada bir araya geldi. Suçluların buluşma noktası haline gelen almanya yine bir alçağı ağırladı. almanyanın yeni hain konuğu mustafa altıoklar. Bu hain alçak diğer bir hain , alçak olan can dündar ile almayada bir araya geldi.

İki Melun Bir Arada

Attığı twitlerle Türkiye Halkı’na hakaret eden altıoklar İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, hakkında yakalama kararı çıkınca almanyaya can dündarın yanına kaçtığı ortaya çıktı.

Biri ülkesini satar biri Türkiye Halkı’na hakaret eder sonra da elini kolunu sallayarak kaçar gider. Sonrada ülkede özgürlük yok derler. Gözünüze dizinize dursun.

Önce İstanbul fethine hakaret ederek şu twiti atar melun altıoklar: İki dandik takayı Haliç’in uysal sularından geçirip, topu topu Avcılar kadar bir üvey kasabayı gasp etmeyi fetih diye kutlayan aptal.

Sonrada 15 Temmuz darbe girişimi için şu twiti atar melun altıoklar: Sahte darbenin bayramını kutlamak ne büyük gerizekâlılık.

Behey melun İstanbul’un fethinde 2 taka değil 72 gemi karadan yürütülüp Haliç’e indirilmiştir. Bunu da Fatih Sultan Muhammed (Mehmed) ALLAH’ın yardımı ve kendi kudretiyle başarmıştır. Öyle 2 taka deyip İstanbul’un fethini küçültemezsin.

15 Temmuz darbe girişimine sahte diyerek yüzlerce şehidimize ve binlerce gazimize hakaret eden bu melun İstanbul fethinde şehit düşen şehitlerimize ve gazilerimize de hakaret etmişti.

Sevgili okurlarım bu melunun zoru ne biliyor musunuz? Fatih’in İstanbul’u altıokların ecdadından almasındandır.

Not: Bu yazıda almanyanın, can dündarın ve mustafa altıokların isimleri kasti olarak küçük harf ile yazılmıştır. Çünkü hiç biri benim için özel isim niteliği taşımamaktadır.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

Kalın sağlıcakla.

[email protected]

adminadmin