Spor
Giriş Tarihi : 17-04-2014 17:44   Güncelleme : 17-04-2014 17:44

İLK 2 VE İLK 6 ŞANSIMIZ VAR

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Bizim ilk 2 ve ilk 6 şansımız var. İlk 2 şansımız mantıksal olarak daha zayıf. İlk 6 şansımız daha yüksek” dedi.

İLK 2 VE İLK 6 ŞANSIMIZ VAR
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Karşıyakaspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Antrenman öncesi kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Hüseyin Kalpar, Samsunspor’un ilk 2 sırada matematiksel ve mantıksal olarak şansının zayıf olduğunu, ancak ilk 6 şansının yüksek olduğunu belirterek, “İlk 6’yı sırayı kaybetme durumumuz da var. İlk 2 şansımızın matematiksel zayıf olması demek oynamayacağız demek değildir. Biz matematiksel gerçeği ortaya koyuyoruz. İnşallah bu hafta kazanırsak ilk 6’yı da garantilemiş oluruz” diye konuştu.
 
“İSTATİSTİKLER GÖSTERİYOR Kİ BAŞARILIYIZ”

Samsunspor’un genel durum değerlendirmesini yapan tecrübeli teknik adam, "Genel olarak 15 galibiyet, 14 beraberlik ve 4 de mağlubiyet almışız. Ankaraspor ile beraber en az mağlup olan takımız. En fazla berabere kalan takımız. En çok gol atan 4. takımız. En az gol yiyen 3. takımız. İstatistikler de gösteriyor ki, biz başarılıyız. Attığımız gollerle, kazandığımız maçlarla ve beraberliklerle bu alınan puanlar, kötü puanlar değildir. Adiloviç 12, Ekigho 9, Umar 7, Musa Sinan 6, Erdem Şen ve Musa Aydın 4, Taha 3, Arif, Fatih ve Murat 2, Serkan ve Turgay 1 gol atmıştır. Dolayısıyla bunları üst üste koyduğumuzda Samsunspor’un şablonu ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.
 
“ÇALIŞTIK VE ÇALIŞIYORUZ”
Samsunspor’un topladığı 59 puanın önemli olduğunu vurgulayan Kalpar, şöyle
konuştu:
“Samsunspor’un şu ana kadar aldığı 59 puan önemli bir puandır. Buralara gelebilme adına çok çalıştık ve çalışıyoruz. Hedefimizin Süper Lig’e çıkmak olduğunu biliyorsunuz. Biz her maçı galibiyet için oynadık. Biz inancımızı lige çıkma adına harcamaya çalışıyoruz. Sonuç olarak birilerinin oynaması değil takımın kazanması çok önemlidir. Bu takım çok başarılıdır. Yönetimde maddi sorunlar var. Bize şu ana kadar çok büyük bir katkı sağlayamıyorlar. Bu zamana kadar sağladıkları için de kendilerine teşekkür ediyorum. Samsunspor’a kimin emeği geçtiyse maddi ve manevi yönden, ben teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, büyük bir çalışma içerisinde olunur ve Samsunspor’a destek gelir.”

Teknik direktör Hüseyin Kalpar, açıklamasının ardından takım ile birlikte antrenmana çıkarak bir süre futbolcularla görüştü. Daha sonra antrenman düz koşu, kültür-fizik çalışmasıyla devam etti.
adminadmin