Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-04-2017 10:36   Güncelleme : 05-04-2017 10:36

İlkadım Belediyesi’nden Camilere Estetik Rötuş

İlkadım Belediyesi'nin Cami ve İbadethanelerde yaptığı tadilat, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına kazandırdığı mimari görsellik, estetik bir anlayışla sanata dönüştürülüyor.

İlkadım Belediyesi’nden Camilere Estetik Rötuş

İlkadım Belediyesi tarafından yapılan Kefeli Camii abdesthanesi örnek oldu.

Başkan Tok, İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapımı devam eden Kefeli Camii abdesthanesinde incelemelerde bulundu.

VATANDAŞLAR MEMNUN

İlkadım Belediyesi tarafından vatandaşların talebi doğrultusunda ilçe genelinde cami ve ibadethanelerde yaptığı yenileme ve tadilat çalışmaları örnek oluyor.  Fen İşler Müdürlüğü ekiplerince onarım, bakım ve tadilat yapılarak yenilenen Kefeli Camii abdesthanesi görünümü ile dikkat çekiyor. Vatandaşlar da,  yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyetlerini ifade ederek Başkan Tok’a teşekkür etti.

“DOSTLUKLAR YENİDEN FİLİZLENİYOR”

İlkadım Belediyesi olarak camii ve ibadet alanlarına büyük önem verdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Yalı Camii’nde yaptığımız proje büyük beğeni kazandı. Hemen hemen her mahallede yıllarca bakımları ihmal edilen camilerinin tamamında mutlaka bir çalışmamız var. Karadeniz’in en büyük Külliye ve Camisini de Samsunluların hizmetine sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bütün bu çalışmaların sonunda camilerimiz cemaatin toplanabildiği, sohbet edebildiği ve kaybetmekte olduğumuz komşuluk ve dostluk ilişkilerinin yeniden filizleneceği alanlar haline geliyor.” dedi.

adminadmin