Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-07-2017 16:13   Güncelleme : 21-07-2017 16:13

İlkadım Engelsiz Yaşamdan Engelli Sporculara Destek

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi eğitmen ve öğrencilerinden anlamlı etkinlik.

İlkadım Engelsiz Yaşamdan Engelli Sporculara Destek

23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden işitme engelli sporculara destek vermek amacıyla Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanan Japonya-Venezüella erkek voleybol maçına giden Engelsiz Yaşam Merkezi eğitmen ve öğrencileri hem eğlenceli zaman geçirdi hem de anlamlı bir etkinliğe imza atmış oldu.  

“Başkan Tok’a teşekkür ettiler.”

İlkadım Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi eğitmen ve kursiyerleri kurs süresince eğitimin yanı sıra birçok sosyal etkinlik ile öğrenmenin yanı sıra sosyal yaşamda da yer alarak güzel zaman geçirme imkanı bulduklarını belirten kursiyerler; “23.Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları kapsamında oynanan Japonya ve Venezüella erkek voleybol maçına gitme imkanı sağladığı için İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a teşekkür ederiz” diye konuştular. 

Tok; “Tüm vatandaşlarımızı bu güzel maçları izlemeye davet ediyorum.”

Belediyelerin görevinin sadece temizlik, yol ve kaldırım gibi temel hizmetleri yerine getirmek olmadığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok;  “Olimpiyat meşalesini şehrimizde gururla taşıyoruz. İlkadım birçok müsabakaya ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biride 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanan Japonya ve Venezüella erkek voleybol maçı.  İlkadım Belediyesi olarak büyük bir sorumluluk duygusu hissediyoruz. İlkadım Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi kurs hocaları ve kursiyerlerinin bu olimpiyatlarda tribünlerde yerlerini almaları bizleri sevindiriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından İlkadım’a yapılan okçuluk, atıcılık, bowling, plaj voleybolu salonlarını yanı sıra Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu ve İlkadım Atletizm Stadı ve hatta Cumhuriyet Meydanı ile önemli müsabakalara ev sahipliği yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel maçları izlemeye davet ediyorum.” dedi.

adminadmin