Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-02-2019 10:50   Güncelleme : 09-02-2019 09:55

İlkadım eski Belediye Başkanı Ahmet okuyucu nereye koşuyor!

İlkadım eski Belediye Başkanı Ahmet Okuyucu siyasi istikrarsızlığına yeni bir halka daha ekliyor.

İlkadım eski Belediye Başkanı Ahmet okuyucu nereye koşuyor!

2009 yılındaki yerel seçimlerinde İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş’ı destekleyen Okuyucu, 2014 yılındaki seçimlerde ise İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u desteklemişti.

Bir oğlu İlkadım Belediyesi’nde, bir oğlu Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde ve bir oğlu da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Ahmet Okuyucu’nun çocuklarını AK Partili belediyelere yerleştirmesine rağmen AK Parti’nin karşısındaki bir adayı üstelik İYİ Partili bir adayı desteklemesi eleştirilere ve tepkilere sebep oluyor.

2009’DA DEMİRTAŞ, 2014’TE TOK VE ŞİMDİ YİNE DEMİRTAŞ

1994 yılında Refah Partisi’nden İlkadım Belediyesi kurucu belediye başkanı olan Ahmet Okuyucu’nun o dönem parti içerisindeki uyumsuz tavırları teşkilatla arasını iyice açmıştı.

Refah partisinin aldığı kararla partiden ihracı istenen Ahmet Okuyucu’nun 1996 yılında Hüsamettin Cindoruk’un kurduğu şemsiye partisi olarak anılan DTP ile yakınlaştı.

1999 yılında koltuğunu Anavatan Partili Necmi Akkoyunlu’ya devreden Ahmet Okuyucu’nun koltuk sevdası hiçbir zaman sona ermedi.

AK Parti’nin kuruluşu ile birlikte kendine yer bulmaya çalışan Ahmet Okuyucu’nun 2004 seçimlerinde aday olmak için çeşitli girimlerde bulunmuş, DYP den aday olup kaybetmişti.

AK Parti 2004 seçimlerine Erdoğan Tok ile girerek İlkadım Belediyesi’ni ANAP’ın elinden almıştı.

2009 seçimlerinde iştahını gittikçe kabartan ve AK Parti saflarına omuz atarak girmeye çalışan Okuyucu, 4.5 yıl önce yapılan mahalli seçimlerde MHP’li Necattin Demirtaş’ı desteklemişti.

Okuyucu, 2011 yılında MHP’den Milletvekili adayı da olmuştu.

YİNE DEMİRTAŞ’A DÖNDÜ

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş ile omuz omuza seçim çalışmalarına destek veren Ahmet Okuyucu’nun 2015 yılındaki 25.Dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı olduğu da biliniyor.

Okuyucu o günler bir beyanname yayınlayarak AK Parti’ye güzelleme de yazmıştı.

İşte o beyannameden satır başları;

“AK Partimizin 3 Kasım 2002 Genel Seçimleri ile birlikte Ülkemizde Yeni Bir Milat başlamış oldu.

13 sene evvel gerçekleşen büyük Demokrasi Zaferine, Ülkemizde yerleşik olan Statüko direnemedi.

AK Partimizin emanet aldığı Millet İradesine halkımız sahip çıkarak, Recep Tayyip Erdoğan'ı, Dünya Liderini seçmiş oldu.

En nihayetinde 10 Ağustos 2014 de Cumhurbaşkanı'nın da Millet Eliyle ve sandıkla belirlenmesi. Milletin tercihi, bütün tartışmalara noktayı koymuş oldu ve Demokrasi mücadelesinde yeni bir dönemi başlattı. Partimizin kurucu Genel Başkanı ve Başbakanımız Cumhurbaşkanı seçildi.

AK Partimiz, Ülkemizin siyasetinde yıllardır özlenen çalışma azmi, feragat ve fedakarlık ruhunun hayata geçirme yolunda emin adımlarla ilerleyen bir siyasi oluşumdur.

Sağ ve Sol'u ile iliklerine kadar Yurt sevgisi ile dolu insanlardan oluşan, insana hizmeti her şeyin üstünde tutan seçkin siyasi kadroların odağı olan bir siyasi oluşumdur AK Partimiz.

Ülkemizi muasır Medeniyetler seviyesine yükseltmek için gece gündüz çalışan tüm ülke insanını kucaklayarak hizmet üretmeyi şiar edinen bir yapılanmadır AK Partimiz.

Ülkemizin çıkarlarını. Milletimizin menfaatlerini. Cumhuriyetimizin değerlerini her şeyin üzerinde tutmak, "Her şey Türkiye İçin" ilkesini özünde benimseyip hayata geçirmek için AK Parti'm izden 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldum.

Halktan kopmadan, Halkla iç içe tüm sorunlarını çekinmeden söyleyebileceği bir Evlat, bir Kardeş, bir Abi sıcaklığı ve samimiyet görecekleri vaat ve taahhüdü ile tüm Samsunlu Hemşerilerimi ve Teşkilat Mensubu kardeşlerimi Sevgi ve Saygı ile Selamlarım”

adminadmin