Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-02-2018 16:04   Güncelleme : 15-02-2018 16:04

İlkadım Esnafından Afrin’e Türk Bayraklı Destek

Bahçelievler Mahallesi 56’lar Caddesini gezerek esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tok, Afrin Zeytin Dalı Harekatı için dükkanlarını bayrakla süsleyen esnafa teşekkür etti.

 İlkadım Esnafından Afrin’e Türk Bayraklı Destek

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bahçelievler Mahallesi 56’lar Caddesini gezerek esnaflara bol kazançlar diledi, yol boyunca vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet etti.

“Esnaflardan güler yüzlü karşılama”

Her fırsatta halkla bir araya gelerek esnafın ve vatandaşın düşünce, öneri ve talepleri alan Başkan Erdoğan Tok, esnaf ziyaretini Bahçelievler Mahallesi 56’lar Caddesi’nde gerçekleştirdi. Esnafların güler yüzü ve memnuniyeti ile karşılaşan Başkan Tok, iş yeri camlarına ve kapı önlerine asılan Türk bayraklarını asan işletme sahiplerine teşekkür etti.
“Kahraman Mehmetçiğimizle gurur duyuyoruz”
Ülke gündemine dair yapılan sohbette, Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda kahramanca mücadele veren Mehmetçiklerin yanında olduklarını dükkanlarına bayrak asarak destek veren Esnaflar,  “ Ülkemizin sınır
güvenliğini tehdit eden teröristleri yok etmek için canlarını feda eden tüm askerlerimize dualar gönderiyoruz. Millet olarak bizler kahraman evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Allah yardımcılar olsun.”
diye konuştu.
“Bu inanç ve birliktelikle milletimizin sırtını kimse yere getiremez”
Ülkemizin birliği, bütünlüğü için her zaman bir olup kenetlenen necip bir millet olduklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Tarih boyunca nice badireler atlattık. Nice zorlukların üstesinden milletçe geldik. Bizde vatan ve bayrak namustur. Namusuna  halel getirmemek için gözünü kırpmadan canını,  ülkesi ve milleti için feda eden  ender bir milletiz. Anaların kınalı kuzuları, babaların koç yiğitleri için  ‘bir değil bin evladım olsa, vatana kurban ederim’ diyen sayısız anne ve babaların olduğu kutlu bir ülkede yaşıyoruz.
Başka milletlerde olmayan bu sarsılmaz inanç ve irade, vatan sevgisi ve birliktelik oldukça ülkemizin sırtını kimse yere getiremez.” dedi.

 

adminadmin