Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-03-2020 13:41   Güncelleme : 17-03-2020 16:32

İlkadım Halk Eğitim Merkezi, Halk Eğitim Akademisi eğitime internet üzerinden devam ediyor!

İlkadım Halk Eğitim Merkezi, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına internet üzerinden devam edecek.

İlkadım Halk Eğitim Merkezi, Halk Eğitim Akademisi eğitime internet üzerinden devam ediyor!

Korovirüs salgını sebebiyle okulların tatil edilmesiyle birlikte Samsun İlkadım Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurulan Halk Eğitim Akademisi derslerine Youtube ve İnstagram üzerinden devam edecek.

Samsun’un Bilim Sanat ve Teknoloji Dergisi Teknolojin’in Sahibi Kerim Bozkurt, Editörü Burcu Uyanık ve Genel Koordinatörü Recep Yazgan, Samsun İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İlkadım Halk Eğitim Merkezi faaliyetleri hakkında bilgi veren Murat Yalçınkaya, Koronovirüs salgınının önüne geçilmesi için alınan önlmeler kapsamında eğitime bir süre ara verilmesinden kaynaklanan destekleme ve yetiştirme kurslarında bir aksaklık olmaması için İlkadım Halk Eğitim Merkezi HEM Akademinin eğitimlerine Youtube ve İnstagram üzerinden devam edileceğini belirtti.

Yalçınkaya, 13 öğretmenin dağıtılan ders notlarını internet üzerinden İlkadım Halk Eğitim Merkezi’nin Youtube ve İnstagram hesapları üzerinden öğrencilere 2 hafta boyunca öğretmeye devam edeceklerini kaydetti.

İnternet üzerinden derslerin 2 hafta boyunca sabah 09.00 ile akşam 16.00 arasında verileceğini de sözlerine ekleyen İlkadım Halk Eğitim Müdürü Murat Yalçınkaya öğrencilerin önceden verilen ders notlarını internet üzerinden verilecek dersler sayesinde takip edebileceklerini ifade etti.

Ziyarette Bilim Sanayi ve Teknoloji Dergisi Teknolojin Koordinatörü Recep Yazgan derginin birinci sayısını İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yalçınkaya’ya takdim etti.

adminadmin