Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-01-2018 16:00   Güncelleme : 03-01-2018 16:00

İlkadım Kalkanca Mahallesi Yeni Parkına Kavuşuyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Kalkanca Mahallesinde yapımı devam eden park ve açık hava spor kompleksinde incelemelerde bulundu.

İlkadım Kalkanca Mahallesi Yeni Parkına Kavuşuyor

İlkadım Belediyesi tarafından 3,5 yıl gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan 10 spor kompleksi ve 43 parka yenileri eklenmeye devam ediyor. Mahalle aralarına indirgenen büyük komplekslerle İlkadımlılara eşit imkânlar sunmayı amaçlayan Başkan Tok mahalle sakinleri ve çocukları evlerinden uzaklaşmadan spor imkânlarından faydalandırmayı hedeflediklerini belirtti.

ÖRNEK ALANLAR MODERN YAPILAR

3200 metrekare alan üzerine kurulan park ve açık hava spor kompleksinde, 280 metrekare yürüyüş yolu, 96 metrekare fitness alanı, 179 metrekare çocuk oyun alanı ve 89 metrekare basketbol sahası ile vatandaşların hizmetine sunulacak olan park ve açık hava spor kompleksinde sona yaklaşılıyor.

TOK; “SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN PROJELER ÜRETİYOR VE HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Kalkanca Mahallesinde tamamlanmasına kısa bir süre kalan çocuk parkı ve açık alan spor tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Her alanda İlçemizi geleceğe taşırken örnek projeler üretiyor ve bu projeleri hayata geçiriyoruz. Sağlıklı nesiller için hazırladığımız projelerden birisi de Mahalle aralarına yapmış olduğumuz spor kompleksleri ve çocuk oyun parkları. Bugünün küçükleri yarınların güvencesi olan çocukların hoşça vakit geçirebileceği modern oyun gurupları ve sosyal alanlar oluşturuyoruz. Basketbol ve futbol sahası, halı saha, tartan pist, oyun gurupları, fitness aletleri, oturma gurupları, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları olmak üzere 3,5 yıl içerisinde 10 mahallede 43 park ve 10 halı saha yaparak 8 milyon TL değerinde hizmet yaptık. Bu projelerimizden yeni bir tanesini de Kalkanca Mahallemizin sakinleriyle buluşturuyoruz. Bu alanda vatandaşlarımız ve çocuklarımız spor imkânlarının dışında sosyal bir alan da oluşturmuş oluyoruz. Bu ve bunun gibi projelerle İlkadımlı kardeşlerimize daha sağlıklı bir yaşam sunabilmek için sosyal ve spor alanları oluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

adminadmin