Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-12-2016 11:56   Güncelleme : 05-12-2016 11:56

İlkadım saadet'ten esnaf ziyareti!

Saadet Partisi İlkadım İlçe Başkanlığı Fatih Sultan Mehmet caddesindeki esnafları ziyaret ederek, Milli Gazete hediye etti.

İlkadım saadet'ten esnaf ziyareti!

Saadet Partisi İlkadım İlçe Başkanı Ali Okutan ve yönetim kurulu üyeleri Milli Gazete’nin başlatmış olduğu kampanyalarla ilgili bilgi vermek maksadıyla gerçekleştirilen ziyarette Fatih Sultan Mehmet Caddesi esnafına Milli Gazete hediye edildi.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Saadet Partisi İlkadım İlçe Başkanı Ali Okutan, '' Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte bugün Fatih Sultan Mehmet caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ederek kendilerine Milli Gazete hediye ettik. Milli Gazete'nin başlatmış olduğu yeni bir kampayadan İlkadım ilçemizde bulunan esnaflarımızı haberdar etmek istedik. Bu sebeple esnafımıza Milli Gazete dağıtımı yaptık. Bu çalışmayı istikrarlı bir şekilde sürdürmeyi planlıyoruz.’’dedi.

Gazetenin manşetinde bulunan haberinde dikkat çekici olduğunu söyleyen Okutan, ‘’İsrail Büyükelçisinin Türkiye'ye gelişini gündeme almış. Haber metni içinde kullanılan '' Mavi Marmara şehitlerinin kanı ise hâlâ yerde ama Siyonist Büyükelçi Ankara’ya güle oynaya ilk adımını attı...'' ifadesi herşeyi fazlasıyla anlatıyor. Fazla söze ne hacet. Takdiri milletimize bırakıyoruz.’’diye söyledi.

adminadmin