Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-01-2019 14:51   Güncelleme : 15-01-2019 14:51

İlkadım yerel seçimlere hazır!

İlkadım yerel seçimlere hazır!

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım ilk gün ki heyecanla seçime hazır” dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen Değerlendirme Toplantısına AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, Mahalle Başkanları ve parti üyeleri katıldı. Toplantıda yaklaşan yerel seçimler için yapılacak çalışmalar değerlendirilirken bir duygusu ile çalışılacağı mesajı verildi.

AKYÜZ; “İLÇEMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Değerlendirme toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz; “AK Parti İlkadım ailesi olarak yönetim kurulu üyelerimizden kadın kollarımıza, gençlik kollarımızdan mahalle başkanlarımıza kadar teşkilatımızın tüm üyeleri ile yaklaşan seçimler için heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem il başkanımız hem ailemiz olarak gördüğümüz üyelerimizle hem de başkan adaylarımızla her zaman olduğu gibi uyum içerisinde ilçemiz ve ülkemiz adına çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“İLKADIM İLK GÜN Kİ HEYECANLA ÇALIŞIYOR”

Ardından söz alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok “Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de İlkadım’da ilk gün ki heyecan ve coşku ile her kapıyı çalacağız” derken; “AK Partili Belediyecilik anlayışı ile birçok başarıya imza attığımız ilçemizde hem vatandaşlarımız hem de partimizin üyeleri ile el ele, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu birlik duygusu ile seçim çalışmalarımızı mahalle başkanlarımızdan il başkanımıza kadar her kademedeki aile bireylerimizle omuz omuza yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu seçimden de İlkadım’dan alnımızın akı ile çıkacağımıza inancımız tam. İlkadım konumu ve nüfusu açısından büyük bir potansiyele sahip. Bizlerde bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek bu seçimlerde de diğer seçimlerde olduğu gibi ülkemiz adına başarıyı yakalayacağız.” diye konuştu.

AKSU; “İLKADIM’DAKİ HEYECANI ŞEHRİMİZE YAYACAĞIZ”

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu; “Öncelikle AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatımızın tüm üyelerine katılımları için teşekkür ederim. Mahalle başkanlarımızdan başlayarak gençlik ve kadın kollarımızla vatandaşımızın tamamına ulaşarak AK Partili belediyecilik anlayışını tekrar tekrar anlatacağız. Her kapıyı tek tek çalarak girmedik ev sıkmadık el bırakmayacağız. Bunun için İlkadım’ın hazır olduğunu görüyoruz. Heyecanımızı, coşkumuzu ve azmimizi diri tutarak bu seçimlerden en iyi sonucu alacağız. Sosyal Belediyeciliğin en iyi temsilcisi olan AK Partimizin seçim sonrasında da vatandaşımıza en iyi hizmeti sunacağından kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

adminadmin